Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schäfer, contratista general para el complejo logístico más grande de Dinamarca

SSI Schäfer, contractista general per al complex logístic més gran de Dinamarca

17/04/2007

17 abril 2007

L'empresa danesa JYSK fabricant de mobiliari per a dormitori, amb més de 1.000 botigues a Europa del Nord i Occidental, ha atorgat a SSI Schäfer la instal lació del seu nou centre logístic.
El centre logístic de JYSK es larà a Uldum, Dinamarca i es convertirà en el centre logístic més gran del país a finals de 2008, data en la qual es preveu finalitzar la construcció. L'empresa escandinava ha invertit més de 100 milions d'euros per al seu nou centre logístic. En el complex logístic que s'estén sobre una superfície de 65,000 metres quadrats, SSI Schäfer que actuarà com a contractista general, larà tres magatzems automàtics d'una altura de 40 m cadascun, amb una capacitat d'emmagatzematge de 134,700 posicions de paleta.

Per complir amb les necessitats del client, SSI Schäfer ha previst equipar el nou centre logístic de JYSK amb 21 transelevadors amb dos dispositius d'extracció cadascun per facilitar l'emmagatzematge a doble profunditat, la qual cosa ha estat considerat com la solució més rendible i la tecnologia més moderna per a les exigències concretes del client. A més, s'implementaran 24 estacions de preparació de comandes per palets i safates, així com dos Mini-Load automàtics, amb 12 transelevadors i 30,000 posicions per safates. El projecte també comprèn la instal·lació d'un sistema de manutenció de palets i safates, incloent un sistema molt nou de tractament del palet a les estacions de picking.

Per completar el projecte, SSI Schäfer ha implementat, també, la infraestructura informàtica adequada per suportar el sistema de control de fluxos de material, mitjançant la instal lació del programari de Gestió de magatzem de SSI Schäfer, totalment fiable i eficient.
Futures instal·lacions de JYSK, en Uldum (Dinamarca)
Futures instal·lacions de JYSK, en Uldum (Dinamarca).

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis