Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnospiro en Maquitec 2007
Novetats i productes

TECNOSPIRO a Maquitec 2007

13/03/2007

TECNOSPIRO , SA que recentment ha celebrat la fabricació de la seva màquina roscadora número deu mil en el món, veniu a la fira amb tots els seus últims avenços i models. Després de 20 anys d'experiència com a fabricant de roscadores, en els últims anys ha viscut una profunda transformació i renovació de tots els seus models de roscadores, fruit d'un gran treball en innovació i disseny aportant major potència i flexibilitat que els seus models anteriors.

Imagen
Destaca la roscadora Roscamatica-500 RH dotada d'un capçal multiposició de fàcil maneig-únic a nivell internacional, segons la companyia-que els permet roscar qualsevol angle en l'espai, mantenint sempre la perpendicularitat amb el pla de referència. Disposa d'un gran radi de treball, 2100 mm, per la qual cosa permet arribar cobrir una gran extensió en l'espai eliminant desplaçaments innecessaris.

A la nova gamma de motors pneumàtics TS-VIII, se'ls ha dotat de major potència permetent roscar sense trencament d'eines des M3 fins M24. Al mateix motor, se li s'adapta el sistema modular, una gamma de reductors planetaris de canvi ràpid i fàcil acoblament al motor que ens permet adequar la velocitat i potència a cada mesura de rosca, eliminant temps morts de canvi d'útil i optimitzant al màxim cada operació de roscat. La màquina té 6 velocitats diferents, funció que la diferència considerablement de la resta de màquines del mercat que només disposen de dues velocitats.

Imagen
Com a suport de fàcil translació i maneig al taller, és ideal utilitzar un "carro amb elevador pneumàtic" que es presenta també durant la fira. Amb aquest mecanisme aconseguim una gran mobilitat i flexibilitat en totes les operacions, especialment en peces mitjanes i grans, suprimint manipulacions tedioses i eliminant tot risc que suposa la maniobra de manipulació.

D'altra banda, la Roscamatica-6000 subministrada amb capçal vertical o bé orientable és la màquina ideal per roscat de peces petites i mitjanes. Aquesta última innovació, a l'avantguarda de qualsevol roscadora de braç articulat, va equipada amb un motor electrònic monofàsic de baix consum i pot connectar-se en qualsevol punt d'electricitat de la fàbrica. L'alta sensibilitat i equilibri del braç ens permet roscar tant mesures molt petites, M2, com fins capacitats grans, M27, sense que la seva força, velocitat i agilitat es vegin perjudicades. És ergonòmica, lleugera, de fàcil transport i instal lació de manera que en breu espai de temps vam aconseguir disposar de la màquina en qualsevol punt del taller i reduir qualsevol operació de roscat.

Empreses o entitats relacionades

Tecnospiro Machine Tool, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis