Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Plataformas Moyma llega a un acuerdo con Umesa

Plataformes Moymo arriba a un acord amb UMES

09/02/2007

9 febrer 2007

Plataformes Moymo , distribuïdor per a Espanya de la marca de plataformes elevadores Skyjack, ha realitzat un acord de subministrament amb l'empresa UMES guardonada el 2006 com l'empresa de plataformes amb major creixement del món.
Skyjack Inc, part de la corporació lineman, és un dels majors fabricants de plataformes de tisores del món, amb una fabricació anual d'aproximadament 25.000 unitats. Entre les seves fàbriques a Guelph (Ontario-Canadà) i Hongria produeix tisores elèctriques de 6 a 14 metres d'altura de treball, amb una gran varietat en la seva capacitat de càrrega i amples, així com tisores dièsel de 10 a 17,2 metres d'alçada de treball.
Durant l'últim mes s'ha lliurat el primer lot de 50 unitats. Aquesta primera entrega de màquines, segons ha comentat el director comercial del grup UMES Samuel Aleu, es deu al pla de R + D que l'empresa realitza, així com del subministrament en terminis per part de Plataformes Moymo, donant resposta a les necessitats que l'empresa requereix en cada moment.
Dins del parc de plataformes acordat es fa un especial èmfasi en les plataformes de tisora dièsel de 10, 12, 14/15 i 17/18 metres (models 6826RT, 6832RT, 8841F, 9250F) on la seva estabilitat en altura és garantia de seguretat. A més el seu baix pes en comparació amb una altra màquines d'aquesta alçada suposen un estalvi en el transport. L'accessibilitat del seu mecanisme intern (motor, sistema hidràulic, etc) faciliten el servei a la màquina.

foto

Empreses o entitats relacionades

Plataformas Moyma, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis