Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Samur contrata a Bitmakers ordenadores robustos para ayuda humanitaria

El Samur contracta Bitmakers ordinadors robusts per a ajuda humanitària

30/11/2006
Bitmakers , especialista en solucions logístiques, ha proporcionat al Samur-Protecció Civil, servei d'emergències sanitàries l'Ajuntament de Madrid, ordinadors robustos per a la seva Lloc Mèdic Avançat (conegut com a hospital de campanya).
Aquests ordinadors han estat triats "per la seva robustesa i funcionament en condicions adverses de temperatura, humitat i vibracions", comenta Javier Quiroga, cap de Divisió de Comunicacions de 112 del Samur. "A més, el seu teclat luminiscent és molt útil perquè facilita que puguem treballar fins i tot en la foscor", afegeix Quiroga.
Els equips, concretament ordinadors Fex21 i Notebooks GoBook I de la marca Itronix, van a bord dels vehicles de suport logístic en els hospitals de campanya i permeten realitzar llistats de múltiples víctimes.
El Samur va utilitzar també els ordinadors robustos de Bitmakers en la missió d'ajuda que van realitzar quan es va produir el tsunami del sud-est asiàtic, concretament a la ciutat de Banda Aceh.
Imagen
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis