Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schäfer construye un gran centro de distribución para Walgreens

SSI Schäfer construeix un gran centre de distribució per Walgreens

18/10/2006
Walgreens, l'empresa americana de referència i líder en la distribució de productes farmacèutics als EUA, està construint un dels centres de distribució més gran i modern de tot el país.

El projecte de construcció, que cobreix uns 70.000 m2 i l'objectiu s'emmarca en el subministrament de totes les farmàcies de la cadena de Walgreens a la part sud-est dels EUA, es va iniciar al març de l'any 2005.

La nau està situada al comtat d'Anderson, a Carolina del Sud (925.000 m3), i compta amb més de 500.000 ubicacions per al emmagatzematge de paletes i contenidors.

Walgreens ha atorgat aquest ambiciós projecte a SSI Schäfer, que actua com a contractista general en la realització de la insta ació. SSI Schäfer és un grup empresarial de reconegut prestigi a nivell mundial com a especialista en solucions integrals per a la intralogística, amb presència a 53 països i més de 8.000 treballadors, cobrint tots els camps del sector des de caixes i contenidors, sistemes de prestatgeries, sistemes de preparació de comandes manuals o automatitzats, picking d'alt rendiment, magatzems autoportants i mini-load servits per transelevadors, fins a projectes de planificació i implantació de programari logístic i de gestió.

El futur centre de distribució consisteix principalment en la instal·lació d'un sistema de control de flux de material, un total de 43 transelevadors totalment automatitzats, un sistema de preparació de comandes que s'estén a més de 15 km, un magatzem automàtic per a palets, i més de 100 carrusels horitzontals del sistema SCS (sistema de preparació de comandes d'alt rendiment de SSI Schäfer, capaç d'assolir rendiments de 1000 picks / hora per persona).

La instal·lació es durà a terme en un breu període de temps i suposa l'obertura del centre per a febrer de 2007, data en la qual es preveu la contractació d'unes 450 persones al centre de distribució.

Aquestes persones, juntament amb l'alt nivell d'automatització, permetran el subministrament a aproximadament 700 Megastore farmacèutics a la part sud-est dels EUA

foto

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

#1 - Alberto
24/12/2009 23:16:37
Solo una empresa de punta, con la capacidad de distribucion y ventas , como lo es WALGREENS ,es capaz de acometer proyectos semejantes ; su lugar en el mercado de E.U , es prueba de desarrollo tecnologico.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis