Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 21 de noviembre, próxima edición de los Debates ICIL 2006

21 de novembre, pròxima edició dels Debats ICIL 2006

16/10/2006

Interempreses, publicació oficial dels Debats.

Imagen
Els Debats ICIL, que se celebraran el pròxim 21 de novembre de 2006 a Madrid, tenen un caràcter anual i convoquen als professionals més rellevants del panorama nacional, amb una àmplia repercussió en la premsa especialitzada del sector. Precisament, Interempreses serà una de les publicacions oficials dels Debats

Els propers Debats tindran lloc al Palau Municipal d'Exposicions i Congressos (Camp de les Nacions de Madrid), on hi assistiran tant professionals com directius de les principals empreses del sector logístic.

Els Debats es van crear el passat 2005 amb motiu de les celebracions i actes commemoratius dels 25 anys de la creació del ICIL, nascut a Barcelona com a "Institut Català de Logística", un fòrum de trobada i discussió de professionals logístics que té actualment a més de 800 professionals associats, distribuïts en 14 comunitats autònomes. Com a colofó final de les celebracions, l'any passat van començar els Debats amb vocació de continuïtat anual.

Amb un format innovador, i sense cap tipus de presentació comercial, "sense ponències, sense power point", en la seva primera edició els debats es van centrar en l'anàlisi de cinc sectors clau, on professionals de primera línia van debatre obertament amb els assistents sobre la problemàtica i les tendències de futur, seguint el lema "descobrint el demà".

En la passada edició, les taules van ser sobre "gran consum", "Tèxtil", "Automòbil", "Operadors Logístics" i "Noves Tecnologies".

Imagen
En la propera edició, els Debats ICIL 2006 se centraran en quatre problemes concrets i específics de la conjuntura logística, intentant desvetllar les seves tendències de futur a través del diàleg i la confrontació d'idees. Comptaran amb sis experts en cada taula que representin a totes les parts implicades i s'augmentarà el temps per a cada debat respecte al passat any.

En paral·lel als debats, al hall es crearà una zona per a l'exposició de les empreses col·laboradores i patrocinadores de l'acte i es larà un "quiosc" logístic amb totes les publicacions del sector.

Empreses o entitats relacionades

Fundación ICIL - Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis