Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La mejor opción para la extrusión de fibras
Nova unitat d'alimentació forçada de Weber

La millor opció per a l'extrusió de fibres

Redacció PU01/08/2006
A causa dels requeriments del mercat per un material de baix cost, Hans Weber Maschinenfabrik GmbH, representat a Espanya per Helmut Roegele, SA, ha desenvolupat per a l'extrusió de fibra una unitat d'alimentació forçada, la qual permet l'alimentació de fibres soltes. D'aquesta manera s'eviten preparacions costoses de material abans de l'extrusió.
Imagen
Per a la extrusió de fibres s'estableixen dos processos: la extrusió directa i el processament de compostos.

A la extrusió directa els components individuals barrejats són afegits directament a l'extrusora per via del dosificador gravimètric. La ràtio de mescla és variable i pot ser fàcilment ajustat per a la seva aplicació respectiva. En aquest mètode, la fibra s'ha granular. Per això, el pes i flux de la gransa és optimitzat al punt en el qual es garanteixi un procés d'extrusió continu.

A causa de la demanda del mercat per un material de baix cost, la companyia ha desenvolupat per a l'extrusió de fibra una unitat d'alimentació forçada, la qual permet l'alimentació de fibres soltes. Utilitzant aquesta tecnologia es poden processar fibres amb un gra extremadament fi poden. Els avantatges s'obtenen en evitar preparacions costoses de material abans de l'extrusió. Preparar l'extrusora amb una unitat d'alimentació forçada i una unitat de mescla per a processos de fibres soltes és factible i senzill.

Contrari a aquest procés, hi ha el procés de compostos. El compost és la barreja final processada de fibra i termoplàstics. Els ràtios de mescla són sempre fixos. La manufactura es pot realitzar de diferents formes. La unitat de dosificació en l'extrusora llavors no és necessària. Els termoplàstics utilitzats són PVC, PP, PE. El material de fibres pot ser en principi, a més de fusta, totes les fibres naturals.

Per a la producció del compost hi ha diferents possibilitats:

L'aglomerat de plàstic produeix una barreja de contingut 60-70 per cent de fusta. L'aglomerat pot ser fàcilment processat en l'extrusora, després de ser cribratge.

Al mesclador escalfador / refrigeració, l'aglomerat és barrejat amb el material de fibra, el qual es pot incrementar fins a aproximadament un 80 per cent. La mida de gra és ajustat perquè el material pugui ser processat sense selecció prèvia en l'extrusora.

Un grànul, similar a un grànul de PVC en termes de qualitat i consistència de densitat de la pols, pot ser produït durant la extrusió directa utilitzant extrusores per granular. Aquesta gransa pot ser utilitzada en qualsevol extrusora, encara sense unitat de dosificació. El contingut de fibra en aquests casos pot superar el 85 per cent.

L'extrusió directa i el procés de compostos requereixen diferents solucions d'enginyeria de processos.

Imagen
Imagen
Imagen
Weber ha desenvolupat geometries d'eixos diferents per a ambdós processos
Weber ha desenvolupat geometries d'eixos diferents per a ambdós processos. Sempre són a geometries d'eixos per a aplicacions específiques del client.

El disseny de la unitat d'evacuació (desgasificació) està adaptada als respectius procediments de procés. El procés de compostos sempre requereix desgasificació activa mentre que a la extrusió directa la ventilació activa o atmosfèrica és opcional.

L'objectiu és el menor contingut d'humitat residual a la fibra. A la extrusió directa una humitat residual de fins al 8 per cent pot ser tolerada sense reduir la capacitat de l'extrusora

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis