Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Engel llenó su stand de tecnología
Fa èmfasi en processos especials

Engel va omplir el seu estand de tecnologia

Ibon Linaciroso15/12/2001
Engel vol donar més. Els seus nous equips, la innovació en processos nous per al mercat i l'ampliació del seu servei, per exemple aprofitant el seu coneixement en la tecnologia de materials amb què compta a la planta de Steyr, són mostres d'això. Els recursos de personal i d'equipament d'aquesta planta estan ara també a disposició dels clients com un servei més. (Aquesta informació es completa amb l'oferta en Plàstics Universals 70, pàg.58).
L'estand d'Engel (representat per Helmut Roegele) no va deixar de rebre a professionals. No era per menys, tenint en compte la quantitat de tecnologia que allà es va poder veure. A més del que s'ha exposat en el nostre número 70, això va ser el més significatiu.
Imagen

E-motion: cicle en sec de 1,6 segons

Els motors separats síncrons trifàsics són els responsables de tots els moviments axials necessaris en aquesta màquina totalment elèctrica, com els moviments d'avanç i retrocés de l'eix, els expulsors, o les obertures i tancaments del tancament de genollera. Els ajustos de la llum entre plats també es realitzen electromecànicament a través d'eixos roscats accionats per motors trifàsics d'engranatges asíncrons. La transformació dels moviments rotacionals dels motors elèctrics en moviments lineals es realitza a través d'accionaments de precisió d'eixos a boles. Les altes velocitats rotacionals dels motors es traslladen els eixos mitjançant corretges dentades.

Les mides inclosos en l'actualitat en aquesta sèrie són 550 kN, 1.000 kN i 1.500 de força de tancament. Tots ells es van poder veure en marxa a la fira.

Cada una de les mides disposa de tres unitats d'injecció amb diàmetres de cargol de 18 a 40 mm. Per tant, cada e-motion s'ofereix en dues categories de rendiment: configuració estàndard amb velocitat d'injecció de 130 mm / s, i configuració ràpida amb velocitat d'injecció de 260 mm / s.

Processos innovadors

A la fira Engel va voler demostrar el seu enfocament cap al futur i el seu domini de tècniques de sobres conegudes en el mercat, com la injecció multicomponent, i d'altres més noves.

Combimelt: En el procés multicomponent, les solucions de Engel amb Combimelt són possibles gràcies al seu coneixement en la construcció de motlles, la seva competència en el camp de la tècnica de processos i en la tècnica d'automatització. La construcció de motlles en Engel ha crescut molt des de l'última K. Amb una orientació reforçada cap als motlles específics per a la tècnica de la injecció de diversos components, es fabriquen sobretot motlles per al segment més alt de peces pel que fa a precisió i qualitat. A la fira, una Duo Combi, amb la segona unitat d'injecció darrere del plat mòbil, va incorporar un motlle que gira sobre el seu eix vertical.

X-Melt: Aquesta nova injecció per expansió per a peces de precisió és una tècnica de processos completament nova per a la injecció de peces petites de fins a 50 g amb parets primes, així com de peces de microprecisión. El fonament de la idea és el següent: la massa fosa, sotmesa a una pressió alta, emmagatzema l'energia necessària per a una injecció ràpida, evitant així la necessitat d'utilitzar l'habitual acumulador hidràulic separat en la unitat d'injecció. Un bon exemple és la injecció de la carcassa per a la bateria d'un telèfon mòbil (3,2 g de pes i gruix de parets de 0,4 a 0,5 mm) a partir d'un blend de ABS-PC. La massa fosa es sotmet a una pressió de 2.400 bar. La injecció només dura 60 ms, davant dels 80 ms d'una tècnica convencional.

Parets primes: En aquest tipus de peces estem parlant de relacions canals de flux - gruixos de paret de 400 a 1. Perquè la massa fosa no comenci a solidificar abans de temps en peces de menys de 0,6 mm de gruix de paret, la claveguera ha d'haver assolit, 20 ms després del començament de la injecció, velocitats de fins a 1.000 mm / s. Igualment severes són les condicions que s'han de donar per evitar un ompliment excessiu o massa escàs al final de la injecció. En frenar en tan sols 10 ms la posició final del cargol ha de ser mantinguda amb exactitud en ± 0,2 mm.

Foammelt: La injecció de termoplàstics escumats basant-se en agents escumants és coneguda des de fa temps. Engel ofereix una àmplia gamma de processos per al escumat de termoplàstics. MuCell està dirigit principalment a la producció de peces amb gruixos de paret inferiors a 1 mm. Engel ofereix unitats d'injecció especials per a aquest procés, en les quals el gas es dissol en la massa fosa uniformement sota una pressió d'entre 100 i 200 bar. En afluixar la pressió després de la injecció de la fosa en el motlle, es creen escumes d'alt valor amb petites cèl lules. Depenent de la geometria de les peces, s'estalvia d'un 20 a un 50% de material, sense perjudicar substancialment a la resistència a la flexió de la peça. Una aplicació diferent és la combinació de Foammelt amb la injecció del darrere, és a dir la tècnica Tecomelt.

Peça realitza a la Duo Combi durant la fira
Peça realitza a la Duo Combi durant la fira
Watermelt: Engel, basant-se en l'experiència en la injecció assistida amb gas i en la investigació realitzada pel IKV de Aachen, ha desenvolupat la tècnica d'injecció d'aigua i ja l'està produint en sèrie sota la denominació Watermelt. La compressibilitat extremadament baixa de l'aigua davant la dels gasos permet una conducció més precisa del procés, amb cicles manifestament més curts, però també cavitats buides millor formades amb gruixos de paret menors i superfícies més llises. A més, també es millora el grau de cristal de la superfície interna com a conseqüència de la temperatura de l'aigua.
El motlle giratori a la Duo Combi. Una unitat d'injecció està després del plat mòbil
El motlle giratori a la Duo Combi. Una unitat d'injecció està després del plat mòbil.
Fibermelt: Sota aquesta denominació Engel agrupa totes les activitats per a la transformació de termoplàstics reforçats amb fibres llargues. El principal factor es troba a la injecció amb gran seguretat en el procés i acurada amb les fibres de granulats reforçats amb fibres llargues. Les peces estructurals d'aquest tipus de materials destaquen especialment, respecte dels plàstics reforçats amb fibres curtes, per la seva major resistència a l'impacte i la major absorció d'energia en cas de cop. És per això que aquests materials es consideren apropiats en la fabricació de cotxes, en peces com suports de para-xocs i panells d'instruments i també, de forma creixent, en mòduls de portes, espais per a les rodes de recanvi, càpsules antisoroll o grups per a la part inferior dels sòls.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis