Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a “2tr se diferencia del resto de empresas de ocasión en que da una tecnología de alta calidad”
Està recolzada pel servei tècnic i comercial de Helmut Roegele, SA

"2tr es diferencia de la resta d'empreses d'ocasió en que dóna una tecnologia d'alta qualitat"

Redacció PU15/04/2006
Kai Roegele, director tècnic de Second Technologies Roegele, SL sobre el lector de Plàstics Universals fins a un dels tallers més especialitzats en la reparació i recondicionament de maquinària d'injecció i termoconformat del mercat espanyol i fins i tot internacional. 2tr juga amb un gran avantatge enfront d'altres empreses dedicades a la compra - venda de maquinària d'ocasió i és que compta amb el suport tecnològic i l'experiència del grup d'empreses Helmut Roegele Corporation, distribuïdor exclusiu de marques de primer nivell d'injecció i termoconformat com Engel i Illiger, respectivament. D'aquesta manera, tal com apunta Kai Roegele, "ens diferenciem de la resta d'empreses de segona mà en que donem una tecnologia, són màquines revisades, amb garantia i amb el suport tecnològic i comercial de Helmut Roegele, SA"
Kai Roegele, director tècnic de Second Technologies Roegele SL
Kai Roegele, director tècnic de Second Technologies Roegele SL
Tal i com apunta la companyia, el de 2TR és l'únic taller de reparació a Espanya i fins i tot de l'estranger, capaç de realitzar un condicionament de la maquinària tan exhaustiu. L'empresa, creada de manera oficial fa quatre anys, es dedica a aquesta activitat des de fa anys el que els confereix l'experiència i la capacitat de donar resposta a les exigències del mercat. Avui disposa d'un estoc de màquines d'ocasió per als seus clients que poden consultar la disponibilitat de la maquinària a la seva pàgina web www.2tr.biz. S'hi pot trobar, no només màquines de les marques que Helmut Roegele, SA representa a Espanya (Engel, Illiger, etc.), Sinó que a més es pot conèixer l'oferta de maquinària d'altres marques la qualitat ha estat comprovada pel seu departament tècnic.

Es pot dir que les màquines de 2TR són de segona mà a un marc diferent. Un concepte nou, diferent, màquines d'ocasió totalment revisades, recanvis originals i un servei tècnic especialitzat.

"A la nostra empresa mantenim un concepte molt obert. Reparem màquines Engel i Illiger però també comercialitzem altres tipus de maquinària d'alta qualitat. També realitzem reparacions, reconstruccions i posades a punt a clients que ens donen les seves màquines per reparar. La nostra infraestructura i equip humà ens permet reconstruir i remodelar a gust del client. Per exemple, en taller tenim una màquina Illiger a la qual hem incorporat un control PLC, una cosa poc habitual però que el nostre client va sol·licitar ", comenta el responsable de 2TR.

Treballen amb un equip qualificat que els permet la reparació simultània de tres i quatre màquines que posteriorment es lliuraran a tot el món. "Comprem màquines a tot el món i després les distribuïm també a tot el mercat internacional".

Màquina de termoconfomado de Illiger
Màquina de termoconfomado de Illiger.
Màquina de termoconfomado amb control PLC
Màquina de termoconfomado amb control PLC.

2tr, maquinària d'ocasió en un marc diferent.

2tr compra i ven maquinària d'ocasió per al sector de la transformació del plàstic amb la garantia que aporten als seus clients l'experiència de més de 40 anys i la professionalitat de Helmut Roegele, SA

Second Technologies Roegele, SL sorgeix de la creixent necessitat de proveir el mercat amb màquines de segona mà amb garanties, servei postvenda i assistència tècnica. L'ampliació que Helmut Roegele, SA ha entès havia de fer amb la creació de 2tr, els va portar entre altres coses a traslladar les seves instal·lacions a la nova nau al Polígon Industrial La Bastida a Rubí, on gaudeixen d'un ampli espai per emmagatzemar l'estoc i recórrer a tota la tecnologia que ofereixen les noves instal·lacions que superen els 3.500 metres quadrats.

Second Technologies Roegele, SL ofereix als seus clients la possibilitat d'adquirir equipaments usats de les seves primeres marques que han estat totalment restaurats en els seus tallers i pel seu equip d'enginyers. El resultat és un producte de gran qualitat, ia un preu molt convenient.

Totes les seves màquines són modificades de tal manera que compleixin amb cadascuna de les normatives de seguretat establertes per la UE. En cas de ser sol·licitat per un client, els seus equips també es preparen per complir amb les normes de qualitat i seguretat d'una regió o país en particular.

"Ens diferenciem de la resta d'empreses de segona mà en que donem una tecnologia. Nosaltres no venem ni ferralla, ni a pes. Venem les màquines amb l'última tecnologia, són màquines revisades, amb la garantia i el suport de 2tr. Venem segones tecnologies ".

Compta amb el suport tecnològic i l'experiència del holding Helmut Roegele, SA
Compta amb el suport tecnològic i l'experiència del holding Helmut Roegele, SA

Màquines d'injecció

Com a membre de Roegele Corporation, 2tr posseeix gran experiència en la reparació de màquines d'injecció Engel. Els més de 40 anys de presència en el mercat com a proveïdors exclusius d'aquest tipus de maquinària, els permeten avui conèixer a fons els productes que comercialitzen i poder així reparar fins a la seva més mínim detall.

Fusells i càmeres són desmuntats i els seus estats comprovats. Les calefaccions són reemplaçades i tot el circuit hidràulic / elèctric és completament revisat. Les màquines són pintades amb els colors característics Engel o amb els demanats pel client.

Bomba i motor són sempre revisats i seran reemplaçats en cas que sigui necessari. El tauler de comandament també és desmuntat i tots els seus circuits de la mateixa manera que les seves targetes electròniques són verificats.

Màquines de termoconformat

En 2tr reparen i lliuren en perfecte estat tota la gamma de maquinària per al termoformat i la tecnologia d'envasat de la marca Illiger.

Maquinària per al termoformat de làmines, l'emmotllament de blisters, termosegelladores, màquines per a l'envasat o per al encunyació, totes elles són reparades i lliurades en excel lents condicions.

Es revisen totes les calefaccions i les cadenes de transport com així també els dispositius de model, tall i apilat. Tots els circuits de greixatge són verificats igual que els circuits pneumàtics i elèctrics.

"La competència asiàtica no és tan intensa en el sector del termoconformat com en el de la injecció. En aquest sentit, és més difícil comprar una màquina, reconstruir i tornar-la a lliurar, de la mateixa manera que reconstruir una injectora és més complicat. No obstant això, l'evolució de la Xina és la compra de màquina d'injecció europea ens que la maquinària xinesa ". 2tr es focalitza més en l'àrea de termoconformat que a la injecció.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis