Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La nueva tecnología en máquinas de inyección
Helmut Roegele, S.A. presenta Engel e-motion,

La nova tecnologia en màquines d'injecció

Redacció PU15/03/2006
La signatura Helmut Roegele SA va celebrar els dies 7 i 8 de març els E-Motion Days, unes jornades en les que clients de tot Espanya van poder conèixer les noves màquines elèctriques i-motion d'Engel. Les màquines d'injecció totalment elèctriques van ser les protagonistes de les jornades organitzades a les instal·lacions de Helmut Roegele, SA a Rubí (Barcelona).
Imagen
Fundada el 1963, Helmut Roegele, S.A. representa a Espanya les empreses especialitzades en la fabricació de maquinària i accessoris per a la indústria de la transformació del plàstic i la indústria química. Gràcies a un equip comercial i tècnic altament qualificat, ofereix un servei d'alta qualitat a l'avantguarda amb les últimes tecnologies. La seva voluntat de renovació constant i el tracte personalitzat que reben els seus clients fa de Helmut Roegele SA una empresa referent en el sector. Les empreses representades per a la indústria de la transformació del plàstic són Engel, Illiger, Weber, Technoplast, Wanner, Sulzer, Boston Matthews, Koch, Single i Geaf.
Imagen

Micropeces, precisió i rapidesa.

Injecció elèctrica: un potencial per a nous camps comercials. Més petit, més lleuger, més precís, més ràpid, més constant, són els termes representatius d'un grup cada vegada més gran de nous productes i de les seves peces, la fabricació requereix noves possibilitats tècniques. Per a les màquines d'injecció de plàstic això significa un aprofitament del potencial de la tècnica d'accionament elèctric, així com a màxima constància i precisió o màxima eficàcia energètica i baixes emissions. Engel ofereix aquests avantatges amb la sèrie E-Motion.

nyección elèctrica: un potencial per a nous camps comercials. Més petit, més lleuger, més precís, més ràpid, més constant, són els termes representatius d'un grup cada vegada més gran de nous productes i de les seves peces, la fabricació requereix noves possibilitats tècniques. Per a les màquines d'injecció de plàstic això significa un aprofitament del potencial de la tècnica d'accionament elèctric, així com a màxima constància i precisió o màxima eficàcia energètica i baixes emissions. Engel ofereix aquests avantatges amb la sèrie E-Motion.

Imagen
Injecció elèctrica: un potencial per a nous camps comercials. Més petit, més lleuger, més precís, més ràpid, més constant, són els termes representatius d'un grup cada vegada més gran de nous productes i de les seves peces, la fabricació requereix noves possibilitats tècniques

Eengel E-Motion - La màquina per a grans exigències:

El sistema de màquines Engel E-Motion és una ampliació i una alternativa a la avalada sèrie de màquines d'accionament hidràulic Engel Victory, per complir requisits especials de productes o de producció.
  • La sèrie de màquines Engel E-Motion és especialment recomanable quan és prioritari complir certs requisits com l'ús universal de pesos d'injectada mínims, peces de moviment ràpid o peces estàndard, màxima constància del procés, consum d'energia reduït i emissions mínimes.
  • La sèrie de màquines Engel E-Motion reuneix en la seva concepció els avantatges del sistema de tancament sense columnes i les del tradicional, encara que ja superat, sistema de tancament de genollera. A més ofereix una total compatibilitat en els accessoris, com les unitats de plastificació o els dispositius d'automatització.
  • Cicles curts per a una elevada productivitat gràcies a un concepte d'accionament descentralitzat. Temps secundaris mínims gràcies al funcionament paral lel dels diferents accionaments elèctrics.
  • El mòdul d'aplicació Engel E-Motion només es combina amb el sistema bàsic del grup d'injecció Engel E-Motion. X-Melt converteix la màquina E-Motion en una màquina de màxima precisió per pesos d'injectada mínims i gruixos de paret molt prims.
  • Gràcies a un panell i un sistema de control idèntics per al programa complet de la màquina els usuaris de les màquines Engel no necessiten realitzar un nou aprenentatge. Es disposa de tota la gamma de programes de programari de tècnica d'aplicació i control de qualitat.
Imagen

Engel X-Melt

Tècnica d'aplicació per a llargs recorreguts i parets primes

  • El concepte: Amb el mòdul d'aplicació Engel X-Melt, disponible exclusivament en combinació amb els grups d'injecció Engel E-Motion EM 80 / ... a EM 440 / ... com a opció, la màquina estàndard es converteix en una màquina d'injecció microscòpica injectada. Una influència especial en l'extraordinària precisió necessària per al funcionament exerceix la forma innovadora de mesurar la pressió. Aquesta mesura es realitza sense influència de les pertorbacions, directament per darrere de l'eix, per mitjà d'un disc de mesurament de la pressió com a part integrant de l'accionament de la claveguera.

On acaben les possibilitats de la injecció convencional, comencen les d'Engel Xmelt.

De moment es poden realitzar pesos d'injectada entre 0,1 i 20 grams i parets amb gruixos entre 0,1 i 1 mm.

És condició indispensable per a aquest sistema un exacte posicionat de la claveguera de plastificació, únicament assolible amb una unitat d'injecció elèctrica.

Engel CC 200

Comoditat en el maneig, comunicació a la xarxa. El nou estàndard per a màquina i robot

Els punts més importants:

  • Una superfície de maneig uniforme i lògica per màquina i robot.
  • Amb la lògica de maneig tradicional d'Engel, però adaptada al món de windows.
  • Amb entrada de dades alfanumèrics o gràfics.
  • Programació de cicles a partir de seqüències estàndard mitjançant un sistema de mòduls.
  • Programació lliure per seqüències especials.
  • Àmplia oferta d'interfícies per a aparells corrents del món dels PCs
  • La possibilitat de programació offline escurça els temps preparatoris.
  • Possibilitat de comunicació activa i passiva a través d'Internet.
  • El concepte: El comandament de màquina CC 200 és un sistema de comunicació descentralitzat d'alta velocitat amb construcció de maquinari modular. El nucli i la base és l'ordinador d'unitat de control basat en la tecnologia de PC amb un processador industrial d'alt rendiment i un display TFT amb touch screen. La unitat de sistema CC 200 es pot combinar amb el comandament de robot RC 200.

La CC / RC 200 és la unitat central per al maneig i comandament de tota la perifèria d'automatització.

La documentació de la qualitat i l'anàlisi estadística es poden fer amb el model estàndard.

  • El maquinari:
  • 12,1 "TFT en color amb touch screen
  • Processador: Intel Pentium III / 500
  • 32 MB RAM per i fins a 600 paràmetres d'eina
  • 1 peça "compact flash slot", costat frontal
  • 1 peça "compact flash slot", costat posterior
  • lector de targeta xip, banda frontal *
  • 2 peces interfícies USB
  • 1 peça interfície Ethernet costat posterior
  • 2 peces, allotjaments per a targetes SIM
  • Interfícies estàndard:
  • USB per impressora, teclat, CD-ROM, DVD
  • Ethernet per ordinador central i manteniment remot
  • CAN-Bus per Sensor-/ zona de l'Actuator
El comandament de màquina CC 200 és un sistema de comunicació descentralitzat d'alta velocitat amb construcció de maquinari modular
Imagen

03 Robot lineal Engel ER-HLI

El concepte de màquina sense columnes permet l'accés lateral lliure a través del braç de maneig sense haver de moure la peça al voltant d'una columna. Això permet realitzar una construcció fàcil del dispositiu de descàrrega amb la qual es poden estalviar costos i alçada de construcció. Amb la integració total de l'aparell de maneig i de la cinta transportadora de descàrrega en el revestiment de protecció de la màquina, es pot oferir una cèl·lula de producció estandarditzada des de la fàbrica Al programa de tècnica d'automatització d'Engel hi ha a la seva disposició més possibilitats d'automatització, com ara l'ús de recollidors de la mazarota o de robots Engel ERC.
Imagen

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis