Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Helmut Roegele inaugura su delegación en Valencia

Helmut Roegele inaugura la seva delegació a València

24/01/2002

24 gener 2002

Els dies 19 i 20 de desembre del passat any va tenir lloc al Polígon Industrial de Picassent / València la inauguració de les noves dependències de l'empresa Helmut Roegele Delegació Llevant ...
Els dies 19 i 20 de desembre del passat any va tenir lloc al Polígon Industrial de Picassent / València la inauguració de les noves dependències de l'empresa Helmut Roegele Delegació Llevant.
Les dependències consten d'una nau amb una superfície de 420 metres quadrats, dels quals aproximadament 100 estan dedicats a Administració i Dept Comercial i la resta es divideix en taller, Zona d'Exposició i Magatzem de Recanvis.
Helmut Roegele està establerta a Barcelona i es dedica des de 1963 a la venda de maquinària i accessoris per a la indústria de la transformació del plàstic, equips per a la indústria química i sistemes d'envasat, a més de la venda de recanvis ia l'assistència tècnica en general per a aquests productes. En l'actualitat compta amb representacions tan prestigioses com Engel (màquines, robots i motlles per injecció de plàstic), Illiger (màquines i motlles per termoconformat i tècniques d'envasat), Gneuss (filtres per a la filtració automàtica de masses foses de plàstic), SMS (tecnologia de separació tèrmica, evaporadors, assecadors i alta viscositat), Ekato (agitadors industrials), Belotti (robots de fresat i tall), Weber (extrusores per perfils i tubs), Geaf (soldadura d'alta freqüència), Jomar (màquines d'injecció-bufat i extrusió-bufat), Wanner (molins trituradors), Single (temperament i refrigeradors) o Koch (alimentació, dosificació i barreja, acolorits, deshumidificadors).
A causa de la creixent demanda i en el seu afany de prestar un millor servei als clients de la zona Llevant, a mitjan any 2001 la direcció de l'empresa va prendre la decisió de crear una delegació pròpia per a aquesta zona, tasca que va culminar el passat mes de desembre amb les jornades de portes obertes amb motiu de la inauguració.
Helmut Roegele Delegació Llevant, està a disposició d'interessats i clients en el Polígon Industrial de 46220 Picassent, parcel 5, Nau 8, Tel 961221570, Fax 961234461.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis