Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los “Días Elast de Engel 2005” despertaron un gran interés
La jornada es va basar en les innovacions Elasticitat / LIM

Els "Dies Elàstic de Engel 2005" van despertar un gran interès

Redacció PU01/01/2006
Prop de 200 participants procedents de 14 països van mostrar un gran interès pels últims desenvolupaments i aplicacions presentats per la divisió de màquines d'elastòmers i silicona líquida d'Engel, representada a Espanya per Helmut Roegele, en una demostració a la seu central de la companyia, del 20 al 23 de setembre de 2005. L'exposició va acompanyar el simposi "Elasticitat / LIM" organitzat per Engel a Linz, on participants de parla anglesa i alemanya van tenir l'oportunitat de passar dos dies adquirint informació addicional "in situ".
Els plats forts de la jornada van ser la nova sèrie vertical Engel Elasto V Compact, caracteritzada per una significativa millora de la comoditat de l'operari, el concepte modular de les màquines horitzontals de les sèries Engel Elàstic i els paquets de màquines LIM d'Engel, l'últim en compressió tant d'una màquina equipada amb una unitat d'injecció totalment elèctrica com d'una màquina equipada per injecció multicomponent. Els temes del simposi van atraure transformadors, no només de països europeus sinó també dels Estats Units i Àsia.

En l'exhibició de Engel en Schwertberg, quatre cèl·lules de producció van demostrar les competències i les capacitats d'Engel i els seus socis constructors de motlles en el camp del cautxú i de la injecció LSR:

Engel Elasto 2700/400 V Compact, les noves sèries de màquines verticals ergonòmiques millorades

La principal característica de les noves màquines verticals de la sèrie "Compact" és el nou disseny de la unitat de tancament. La millora més evident és l'elevada altura de treball que elimina la necessitat de plataformes per a l'operari. D'altra banda, les dues funcions de tancament del motlle i de la força de tancament són ara operacions independents. També és nou el sistema de força de tancament instal lat, caracteritzat per un pistó desplaçable de forma lateral.

Durant la fase de refredament, aquest pistó es desplaça fora de la unitat de tancament, deixant espai per al moviment cap avall del PORTAMOTLLES inferior, la qual cosa es realitza mitjançant quatre cilindres d'alta velocitat, el PORTAMOTLLES superior és estacionari. Gràcies a aquest concepte avançat, l'alçada de muntatge del motlle és de només 775 mm. La injecció es duu a terme per una unitat FIFO que es combina amb plat superior estacionari.

El sistema de tancament de la nova Engel Elasto 400 V és la mida ideal per a operacions manuals
El sistema de tancament de la nova Engel Elasto 400 V és la mida ideal per a operacions manuals.

Engel Elasto 280/120 Victory

La cèl·lula de producció amb unitat de tancament sense columnes demostra una aplicació estàndard per a la producció automatitzada. Equipat, en aquest cas en particular, amb un motlle de 48 cavitats, la màquina produeix juntes anulars en EPDM en un temps de cicle de 70 segons. El sistema bàsic d'aquesta màquina està basat en la tecnologia de la màquina sense columnes de la sèrie de màquines Victory, de les quals més de 23.000 s'utilitzen per tot el món.

Els avantatges de les màquines sense columnes són l'accés lliure a la unitat de tancament i la integració sense obstacles de l'equipament d'automatització. La seva combinació amb la unitat d'injecció FIFO crea els requisits ideals per a una producció en massa totalment automàtica de peces de cautxú modelades.

En l'exhibició de Engel en Schwertberg, quatre cèl·lules de producció van demostrar les competències i les capacitats de Engel

Engel Victory 310/110 Lim-la màquina híbrida sense columnes amb la unitat d'injecció LSR totalment elèctrica

Aquest requeriment específic de sistemes híbrids, consisteix en una màquina de producció en massa equipada amb una unitat d'injecció E-Motion d'alta precisió.

La precisió del posicionament de la unitat d'injecció completament elèctrica millora considerablement la precisió de la dosificació de materials de baixa viscositat, com el LSR.

El resultat és una eficàcia millorada i la reducció del consum energètic.

&quote;Dies Elàstic&quote; de Engel: més de 200 visitants de 14 països van prendre part en la jornada en Schwertberg
"Dies Elàstic" de Engel: més de 200 visitants de 14 països van prendre part en la jornada en Schwertberg.

Engel Victory 200H/80W/80 Combi-injecció multicomponent amb acoblament integrat

La injecció Combimelt amb LSR com el segon component va ser el tema de la demostració de la quarta demostració-combinada en aquest cas particular amb un procés d'ensamblat robotitzat posterior a la injecció.
Lateralment desplaçable: sistema de tancament hidromecànic de la Engel Elasto 400 V Compact
Lateralment desplaçable: sistema de tancament hidromecànic de la Engel Elasto 400 V Compact.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis