Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ¿Qué cortacéspedes son más económicos, a la vez que eficientes, que los de su competencia?

Què cortacéspedes són més econòmics, alhora que eficients, que els de la seva competència?

Recentment s'ha dut a terme un experiment amb tal de constatar què cortacéspedes són més econòmics que els de la seva competència sobre la base d'altres factors –independents del preu de la màquina– que afecten al resultat final del treball realitzat, tenint en compte principalment el temps emprat per portar a acabo aquest treball i l'estalvi que això suposa si es tracta d'una màquina més ràpida i per tant el benefici extra que això suposa en poder dedicar aquestes hores que hem guanyat amb una màquina més ràpida en altres treballs i incrementar així els nostres beneficis empresarials.
Imagen
S'ha determinat que el cortacésped de radi de gir 'zero' de la marca americana Walker és un 33% més eficient que els de la seva competència, la qual cosa significa que amb aquest cortacésped podem reduir el cost de la sega en un 33% o, la qual cosa és el mateix, augmentar la productivitat en un 33%. La prova s'ha dut a terme per diversos usuaris independents en parcs, cámpings, cementiris i piscines públiques, comparant un tractor de volant (habitualment, i erròniament, utilitzat per a treballs professionals que haurien de dur-se a terme sempre amb maquinària professional com és el cas del cortacésped objecte d'aquest article) amb un cortacésped Walker amb la mateixa o menys potència (amb o sense recogedor). Els resultats aconseguits van ser del 33% al 56% en estalvi de temps (incloent la retallada addicional requerida amb el tractor per igualar el treball assolit amb la Walker).
Exemple d'estalvi de temps (temps de tall necessari per a una piscina pública)...
Exemple d'estalvi de temps (temps de tall necessari per a una piscina pública). Amb un tractor de volant 6 hores 15 minuts i amb un Walker, model MTGHS26, 3 hores 45 minuts.
Tenint en compte el factor 'temps', el preu del cortacésped és cada vegada menys important per als professionals com a factor determinatiu a l'hora de triar què màquina comprar, atès que el preu de compra dels equips adequats representa només una petita part del cost total de la sega si ens fixem en el cost total d'1.500 hores de sega, on el gran estalvi està és en l'operari i en l'eficiència de la màquina (a menys hores emprades per a cada treball, menys hores que haurem de pagar al nostre operari –amb el consegüent estalvi en carburant– o més hores, segons cada professional, de les quals disposarem per emprar-ho en altres treballs pels quals abans no disposàvem de temps suficient).
Xifres de Gener 2013, mitjana d'Alemanya: el cost de l'operari 30 €/hora; gasolina 5,66 €/hora; i manteniment 3 €/hora
Xifres de Gener 2013, mitjana d'Alemanya: el cost de l'operari 30 €/hora; gasolina 5,66 €/hora; i manteniment 3 €/hora.
A més de tots els avantatges que aquesta màquina ens ofereix, a l'hora de voler renovar-la, ens portarem una sorpresa en comprovar que com a maquinària de segona mà està molt valorada, de manera que quan vulguem canviar a una nova traurem per ella amb seguretat parteix de la inversió inicial que ens servirà d'entrada per a una nova, la qual cosa podem comprovar fàcilment consultant les webs de venda de maquinària de segona mà i buscant quant es demana per una Walker de segona mà i quant per altres màquines.

Empreses o entitats relacionades

Suministros Ilaga, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis