Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imcoinsa expone en Smopyc 2014 sus últimas novedades en maquinaria y consumibles

Imcoinsa exposa en Smopyc 2014 les seves últimes novetats en maquinària i consumibles

21/04/2014

21 d'abril de 2014

Imcoinsa va acudir a Smopyc 2014, celebrada en Fira de Saragossa de l'1 al 5 d'abril, amb una cuidada selecció de la seva maquinària per a construcció, especialment valorada pel sector alquilador, el més exigent quan es parla de fiabilitat i resultats per a aquests equips. En aquest sentit, un dels productes més destacats del seu stand va ser la nova safata de compactació no reversible equipada amb ganxo, barres de protecció i dipòsit d'aigua, per a unes amplàries de compactació de 15 a 25 cm i una velocitat d'avanç de 25 m/min.

Stand d'Imcoinsa en Smopyc 2014
Stand d'Imcoinsa en Smopyc 2014.
També va sobresortir en el stand la presència d'una àmplia gamma de consumibles, compatibles amb la majoria de les marques i models del mercat, incidint en la proposta de proveïdor global que ofereix el seu catàleg. Una especial rellevància van tenir en aquesta edició els discos de tall i els punters.

Les missions inverses que oferia aquesta edició van suposar a més un interessant instrument per reforçar la internacionalització d'Imcoinsa, i per promocionar en l'exterior el potencial de la seva maquinària per a construcció, obra pública i mineria.

Expositor de consumibles/material de desgast
Expositor de consumibles/material de desgast.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis