Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La amasadora continua más pequeña Quantec G3 aumenta la flexibilidad en la preparación de PVC

L'amasadora contínua més petita Quantec G3 augmenta la flexibilitat en la preparació de PVC

08/04/2014

8 d'abril de 2014

Amb la grandària 46, Buss amplia la seva família d'amasadoras contínues d'alt rendiment Quantec G3 per a la preparació de PVC rígid i flexible presentada en la K 2013. Sent el model més petit d'aquesta sèrie, la nova Quantec 46 G3 que aconsegueix uns rendiments de fins a 500 kg/h. Amb això, ha estat dissenyada per a màxima flexibilitat i curts temps d'ajust, en el cas d'un canvi freqüent de productes. Al mateix temps, representa una elecció eficaç en funció dels costos, en emprar-la en la producció de comandes petites i mitjans. A causa de l'escalabilidad provada dels paràmetres de procés, la grandària 46 també és apropiat per a la seva aplicació com a línia pilot, així com per a assajos al centre tecnològic orientats a la pràctica. Buss presenta la Quantec 46 G3 per primera vegada en Chinaplas 2014, a Xangai.

Mitjançant les altres grandàries amb diàmetres a la zona de procés de 60 a 110 mm, la sèrie Quantec G3 aconsegueix rendiments de fins a 6000 kg/h. Igual que els models més M61 grans, la grandària 46 destaca per la seva alta eficiència quant a temps i costos. Des de la instal·lació de dosatge, passant pel panell de control, fins al granulado, tots els components es troben completament preinstalados en el bastidor de base. In situ, ja només s'han de connectar les alimentacions de corrent, aigua i aire comprimit; amb el que la instal·lació i la posada en funcionament es poden realitzar en un mínim de temps.

La Quantec G3, amb un diàmetre a la zona de procés de 46 mm és l'amasadora més petita introduïda en Chinaplas 2014...
La Quantec G3, amb un diàmetre a la zona de procés de 46 mm és l'amasadora més petita introduïda en Chinaplas 2014. Proporciona un notable avantatge referent a flexibilitat i temps de resposta en el processament de volums petits i mitjans, en la fabricació i al centre de tecnologia.

Gràcies a l'execució extremadament compacta, l'espai d'instal·lació requerit és molt petit, sent únicament d'al voltant de 3 m² per a la grandària 46. La disposició de tots els elements de comandament, a l'abast directe de la mà de l'operador de la màquina, i la seva funció optimitzada des del punt de vista ergonòmic, redueix al mínim les despeses d'operació. La termorregulación interna de l'eix del cargol infinitat contribueix significantemente a la reducció del consum d'energia. La propietat característica de la sèrie Quantec G3 és la combinació dels elements del cargol de quatre aletes, optimitzats quant a la tècnica del procés, amb els pines de pastat en la caixa de l'amasadora i el moviment oscil·latori en adreça axial del cargol. Gràcies a aquestes particularitats constructives, s'obté un intens efecte de barreja, un ampli espectre de processos, així com alts rendiments de pas. Per millorar encara més l'alta qualitat del granulado de PVC fabricat, es poden configurar lliurement la quantitat i la disposició dels elements de transport, mescladors i amasadores en l'eix del cargol infinitat.

Wolfgang Walter, director tècnic en Buss, comenta sobre aquest tema: “Amb la nova Quantec 46 G3 hem desenvolupat un sistema amb el qual és possible realitzar freqüents canvis de format de manera ràpida i flexible. Veiem una demanda del mateix sobretot als mercats de plàstic d'alt creixement a Àsia, en els quals una quantitat cada vegada major d'empreses petites i mitjanes afronten el repte d'oferir una alta qualitat a una atractiva relació entre preu i rendiment”.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis