Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Geesinknorba España suministra varios vehículos GPM III en la Costa del Sol (Málaga)
Adquirits per la UTE formada per FCC i Urbaser

Geesinknorba Espanya subministra diversos vehicles GPM III en la Costa del Sol (Màlaga)

Timothy Byrne07/04/2014

Geesinknorba Espanya ha subministrat recentment sis vehicles de recollida de residus, de tecnologia avançada, per realitzar la recollida de paper, cartró i plàstics reciclables a la província de Màlaga, en diferents municipis de la Costa del Sol.

El primer lliurament a la UTE formada per FCC i Urbaser comprenia dos vehicles Geesinknorba GPM III KT2 23L25, de 23 metres cúbics de capacitat. Han estat les primeres unitats venudes a Espanya equipades amb la grua C70G Epsilon de Palfinger.

Geesinknorba GPM III KT2 23L25, de 23 metres cúbics de capacitat, adquirit per la UTE formada per FCC i Urbaser
Geesinknorba GPM III KT2 23L25, de 23 metres cúbics de capacitat, adquirit per la UTE formada per FCC i Urbaser.

Aquests vehicles van a ser emprats per recollir paper, cartró i plàstics reciclables en els municipis de Benalmàdena, Mijas, Fuengirola, Torremolinos, Marbella i Estepona.

El cos d'aquests vehicles és perfecte per realitzar la recollida de tots aquests materials, i s'ha aconseguit augmentar la capacitat emprant grues muntades sobre el sostre del camió, les quals no necessiten espai de muntatge darrere de la cabina.

Usant aquest tipus de grues, s'ha aconseguit 6 m3 de capacitat de càrrega addicional. Per aconseguir la màxima estabilitat quan es recull el material reciclable, les grues compten amb estabilitzadors convencionals, la qual cosa evita bolcades quan es carregar els contenidors o iglús. Un altre avantatge d'usar aquest tipus de grues és que el cos del GTM III KT2 pot ser muntat molt més prop de la cabina del xassís, la qual cosa millora les càrregues per eix.

Els vehicles equipen en el seu sostre grues C70G Epsilon de Palfinger, amb les quals guanyen en capacitat de càrrega
Els vehicles equipen en el seu sostre grues C70G Epsilon de Palfinger, amb les quals guanyen en capacitat de càrrega.

Els dos nous vehicles GTM III KT2 operats per la UTE de FCC i Urbaser buiden els contenidors de paper i cartró, així com els iglús per a materials plàstics com PET, HDPE i Tetrapack tant d'ús domèstic com a comercial, que han estat usats prèviament per conservar aliments i begudes. Aquest client va decidir que era més eficient recollir aquests materials amb aquests vehicles a causa de la seva alt ràtio de compactació 6:1 i pels avantatges que ofereixen d'operar amb grans volums de residus reciclables quan aquests són generats en la temporada estival, amb major nombre de turistes.

Els contenidors de paper i cartró i els iglús per al material plàstic són buidats amb aquests vehicles en els punts de recollida comunitaris habilitats per a aquesta labor als carrers dels diferents municipis de la Costa del Sol.

Un dels vehicles GPM III KT2 està assignat per buidar els contenidors de paper i cartró, i l'altre per als iglús de materials plàstics. Així es garanteix que no hi hagi contaminació creuada entre aquests materials i es manté la seva qualitat abans de ser enviats al reprocesado.

La recollida de paper, cartró i plàstics té lloc als matins, de 6 am a 1-2 pm. Els vehicles són manejats per una sola persona per a la recollida de paper i cartró, i per dos per buidar els iglús de material plàstic.

Les unitats GPM III KT2 estan també equipades amb un elevador de contenidors GCB 1000 en la part posterior del vehicle, podent treballar amb contenidors de 80 a 1.100 litres de capacitat.

Els equips GPM III KT2 han estat muntats en xassís Renault Premium 340 DXI 6x2 de 26 tones de pes màxim autoritzat. El xassís incorpora una cabina de dia per a un conductor i el seu acompanyant. S'ha incorporat un monitor en color per a visió posterior per poder realitzar amb seguretat les maniobres de marxa enrere. També s'ha muntat un tub de fuita vertical i, per evitar la fatiga del conductor, el xassís compta amb una transmissió automàtica Allison 3200R amb retardador.

Cada vehicle realitza una càrrega de material al dia i ho transporta a la planta de transferència de Marbella. Els materials reciclables són comprimits en contenidors segellats hermèticament per al seu posterior processament.

Els vehicles recullen paper, cartró i plàstic reciclable
Els vehicles recullen paper, cartró i plàstic reciclable.

Subministrament d'altres quatre vehicles

El segon lliurament de Geesinknorba Espanya també ha tingut lloc a la província de Màlaga, i a la mateixa UTE formada per FCC i Urbaser. En aquest cas consisteix en quatre GPM III en dues especificacions diferents. Aquests vehicles es van a emprar per recollir paper, cartró i plàstics reciclables de contenidors i iglús, així com contenidors d'1.100 litres en punts comunitaris de la província.

Dues d'aquestes unitats són GPM III 21L25 de 21 m3 de capacitat i equipades també amb grues sobre sostre Palfinger C70G Epsilon. Gràcies a aquestes grues es pot muntar en aquests xassís equips de 21 m3 de capacitat en lloc de 18 m3, la qual cosa permet treballar amb un major volum de material. Aquests dos vehicles també compten amb el sistema d'elevació de contenidors GCB 1000 en la part posterior, amb les mateixes especificacions que les ressenyades anteriorment.

Els quatre vehicles GPM III incorporats recentment per la UTE formada per FCC i Urbaser per treballar a la província de Màlaga...
Els quatre vehicles GPM III incorporats recentment per la UTE formada per FCC i Urbaser per treballar a la província de Màlaga.

Els altres dos vehicles subministrats són GPM III 22H25 i es van a emprar per a la recollida de plàstics reciclables a Màlaga. També estan equipats amb l'elevador de contenidors GCB 1000 per a contenidors de 80 a 1.100 litres de capacitat.

Aquests vehicles són manejats per un conductor i dos carregadors, els quals posicionen els contenidors en la part posterior del camió per ser buidats. Aquests contenidors estan situats en punts comunitaris on els iglús no poden ser emprats per a la recollida de residus plàstics.

Els quatre vehicles realitzaran una càrrega diària de materials secs reciclables i els transportaran a les instal·lacions de reciclatge que té Urbaser en Antequera (Màlaga), abans de ser enviats a altres llocs d'Espanya per al seu processament.

Tots els vehicles GPM III subministrats a Màlaga incorporen el sistema d'estalvi de combustible ‘Smartpack’, que permet reduir el consum de gasoil fins a en un 20%. També van muntats en xassís Renault Premium 340 DXI 6x2 de 26 tones de pes màxim autoritzat.

Tots els vehicles GPM III subministrats a Màlaga incorporen el sistema d'estalvi de combustible ‘Smartpack’...
Tots els vehicles GPM III subministrats a Màlaga incorporen el sistema d'estalvi de combustible ‘Smartpack’, que permet reduir el consum de gasoil fins a en un 20%.

Els nous vehicles han estat presentats per Fabio Méndez, delegat de Geesinknorba a Andalusia, i van a ser recolzats per la xarxa de servei i recanvis de Geesinknorba a Madrid i Sevilla.

En resum, aquests vehicles de recollida de residus de tecnologia innovadora, subministrats per Geesinknorba Espanya en la Costa del Sol (Màlaga) ajudaran, sens dubte, a millorar la recollida de paper, catón i plàstic reciclable de forma ecològica i amb notables estalvis de combustible. Amb la seva provada fiabilitat, aquests vehicles van a contribuir a rebaixar els costos operatius per a aquests treballs durant els propers anys.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis