Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a B&R mostrará sus tecnologías de automatización en Interpack 2014

B&R mostrarà les seves tecnologies d'automatització en Interpack 2014

07/04/2014

7 d'abril de 2014

B&R segueix apropant el rendiment de les màquines d'empaquetat als seus límits físics. Amb les tecnologies reACTION i NetTime, l'empresa ha reduït els temps de resposta en aplicacions d'automatització industrial fins a 1 microsegon, permetent gestionar subprocesos de temps crític utilitzant maquinari estàndard (tot dins dels requisits de la Normativa IEC 61131). B&R presentarà les solucions més innovadores per al sector de l'envàs i l'embalatge del 8 al 14 de maig en la Fira Interpack 2014 de Dusseldorf (Pavelló A6/stand I62).

Imagen
Les innovadores tecnologies d'automatització de B&R estan obrint horitzons totalment nous quant al rendiment de les màquines i les línies de producció, sense oblidar una major flexibilitat i disponibilitat. Els productes de B&R permeten una perfecta integració de les diferents tecnologies d'automatització avançada de les màquines d'empaquetat, incloent els serveis web, el control de moviment, la robòtica, la seguretat, els sistemes de visió i la connectivitat TU. El rendiment de les funcions d'alta velocitat de la màquina, com l'etiquetatge del producte o el rebuig dels productes per sota del parell, també ha percebut un enorme impuls, sense costos afegits, mitjançant l'ús de les tecnologies reACTION i NetTime de B&R.
Les línies d'envàs i embalatge requereixen nivells extrems de productivitat i flexibilitat al llarg de tot el procés: des de les solucions primàries i secundàries fins als equips de final de línia. És possible arribar a aquests nivells a través d'un disseny modular amb components de control i accionament instal·lats directament en el bastidor o fins i tot en les peces giratòries. B&R combina màxim rendiment, alta flexibilitat i compatibilitat total amb els servoaccionamientos ACOPOSremote IP65 i ACOPOSmotor amb motor integrat, així com amb la sèrie X67 de mòduls d'I/S segura i muntatge en la màquina.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis