Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Biogran: automatización en la preparación de pedidos gracias a SSI Schaefer

Biogran: automatització en la preparació de comandes gràcies a SSI Schaefer

31/03/2014

31 de març de 2014

Biogran, empresa capdavantera espanyola en la fabricació, distribució i comercialització de productes naturals i ecològics de qualitat, va apostar per SSI Schaefer per escometre un projecte d'automatització i optimització de les seves instal·lacions logístiques a Madrid.

Segons afirma Valentín Moraga, director de Supply Chain de Biogran, “Decidim modernitzar els nostres sistemes i instal·lacions per aconseguir incrementar la productivitat. Seleccionem a SSI Schaefer per la seva capacitat de dissenyar una solució per a les nostres necessitats presents i futures, per la qualitat que tenen els seus productes i materials i també per la seva experiència en aquest tipus de solucions. El projecte va transcórrer molt millor del previst estant en el llindar de ‘alternativa més optimista’ tant en terminis d'execució com en resultats en producció. Això ens va permetre cobrir els nostres objectius en productivitat sense deixar de servir als nostres clients a cap moment”.

Amb uns 30 milions de € de facturació i amb un creixement superior als 2 dígits en els últims 5 anys, Biogran va veure incrementada la seva activitat i les seves vendes de tal forma que va decidir apostar per millorar la seva productivitat de picking en el magatzem existent. Després de la fase de consultoria i anàlisi de dades, SSI Schaefer va dissenyar una nova solució logística que incrementa el nombre de posicions de picking i maximitza el rendiment dels operaris reduint a la meitat els 3 torns de treball i conseqüentment amb reducció en els temps de lliurament als seus clients.

Mitjançant un sistema de transportadors SSI, les comandes circulen per la instal·lació i arriben a les cèdules de treball on els operaris, guiats per terminals de radiofreqüència, realitzen el picking de les línies de comanda necessàries de la seva zona. A més el programari WAMAS C de SSI Schaefer realitza el càlcul volumètric de la comanda i tria la grandària de caixa més adequat per a l'enviament, optimitzant així el nivell d'ompliment de les caixes i reduint el consum de cartró.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis