Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Polipastos eléctricos de cadena para manipular mástiles de embarcaciones de última generación
Future Fibres, amb seu a València, és l'expert mundial en disseny i fabricació de mastelers i rigging para tot tipus d'embarcacions i àmbits d'utilització

Polispasts elèctrics de cadena per manipular mastelers d'embarcacions d'última generació

Redacció Interempresas25/03/2014

Equips en sincronització perfecta. Pràcticament tothom ha vist una regata, ja sigui presenciant-la directament o bé a través del televisor. Són un esdeveniment sorprenent i que arrossega grans masses, una prova de destresa i resistència tant dels participants com de les embarcacions.

El factor clau del projecte de millora del procés de manipulació, recau en el control dels polispasts
El factor clau del projecte de millora del procés de manipulació, recau en el control dels polispasts.

La costa mediterrània i en particular la ciutat de València, són escenari de nombrosos esdeveniments nàutics i grans competicions com per exemple el Trofeu de SM La Reina on participen les millors embarcacions. A aquests nivells de competició, és imprescindible que les embarcacions comptin amb els millors dissenys i materials sobretot en peces clau com són els mastelers i el conjunt d'accessoris (ancoratges, entenimentades, …) coneguts comorigging.

L'empresa Future Fibres amb seu a València, és l'expert mundial en disseny i fabricació de mastelers i rigging para tot tipus d'embarcacions i àmbits d'utilització, com són: competició, esbarjo o superyates. Una de les raons del gran èxit de Future Fibres, és el Right Fibre for the Right Application (RFRA). Aquest criteri es basa a utilitzar una barreja de diferents fibres com PBO, carboni, Dyneema o Kevlar per poder ajustar el producte a les necessitats de cada client.

El procés de manipulació forma part del procés de fabricació i en ocasions és necessari donar-li un tracte especial. Tenint en compte les dimensions de les peces a manipular, Future Fibres va decidir implantar una millora qualitativa en el seu procés de manipulació interna. Els mastelers de grans dimensions, es manipulaven amb polispasts manuals, els quals havien de ser accionats per separat i provocaven que el procés de canvi d'ubicació d'un masteler fos molt lent.

Per millorar el procés de manipulació, Future Fibres ha dipositat la seva confiança en Abus. Abus Grues, filial espanyola de la multinacional Abus Kransysteme GmbH, va treballar braç a braç amb Future Fibres per trobar la millor solució a les seves necessitats. Després d'estudiar a fons el seu flux de treball, es va aconsellar la instal·lació de 10 polispasts elèctrics de cadena Abus idèntics, tipus GM6 amb una capacitat de càrrega nominal de 2.000 kg cadascun, carro elèctric de translació i un recorregut de cadena de 4 m. Gràcies a les 2 velocitats en tots els moviments (de sèrie en tots els polispasts Abus), és possible treballar amb velocitats de precisió quan s'està començant a elevar la càrrega (o dipositant en la nova ubicació) i també permet agilitar el moviment de la càrrega quan cal. La inversió en els 10 polispasts de cadena, es tradueix en un estalvi de temps i personal més que considerable. Quant al temps que estalvien en usar aquests polispasts elèctrics sincronitzats pel que fa al sistema de polispasts manuals que tenien abans és de 60% i en personal d'un 90% ja que un únic operari pot fer una treball que anteriorment requeria de 10 persones.

El factor clau del projecte de millora del procés de manipulació, recau en el control dels polispasts. Els polispasts s'accionen mitjançant un control remot dissenyat especialment per a aquest projecte. Gràcies al disseny del control remot i als 10 receptors instal·lats en els polispasts, és possible controlar tots els polispasts des d'un mateix control remot. L'usuari pot escollir que polispasts vol accionar alhora, de manera que la versatilitat de la solució és aclaparant.

Quan a partir d'ara presenciem una regata i vegem a l'equip que s'alça amb el triomf, sabrem que possiblement Future Fibres hagi tingut molt a veure amb la victòria, ja que ha sabut combinar la barreja de materials, el saber fer dels seus professionals altament qualificats i la millora en el procés de producció gràcies als polispasts de cadena Abus.

Empreses o entitats relacionades

Abus Grúas, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis