Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cuatro nuevas marcas dominan la presencia de Micrebo en FIMA
Pavelló 8, stand 014-017

Quatre noves marques dominen la presència de Micrebo en FIMA

Redacció Interempresas31/01/2014

El distribuïdor gironí es presenta amb quatre noves marques en FIMA. L'última a arribar ha estat Ilgi, entre les màquines de la qual destaca la imponent guia ràpida Aragon i el conreador tipus chisel Apollo. Entre les novetats de les marques amb les quals Micrebo va començar a treballar a principis de 2013 sobresurten l'Unifeed Mixer, de 6 a 26 m3, de Fimaks i la graderia de discos GAÇD d'Ugurtar.

La graderia ràpida Aragon és la gran novetat de la marca Ilgi, representada al nostre país per Micrebo. Per a tractors de 90 a 360 CV i amples de treball de 2,5 a 6 metres, aquesta graderia disposa d'un mecanisme per ajustar d'una forma òptima la fila de discos.

El conreador chisel Apollo, molt resistent, per a amples de treball de 3 a 8 metres i sistema de treball de senar stop; la niveladora làser Omega; i la trilladora Turbo completen la presència d'Ilgi a Saragossa.

Graderia ràpida Aragon de la marca Ilgi
Graderia ràpida Aragon de la marca Ilgi.

De la marca Fimaks, la novetat arriba de la mà de l'Unifeed Mixer, de 6 a 26 metres cúbics. Els models majors són la solució ideal per a granges de 200 o més animals. Compta amb un sistema davanter de descàrrega estàndard, encara que també està disponible en sistema de descàrrega lateral. Les màquines poden ser proveïdes amb un motor elèctric (en un rang de 7,5 a 55 kW, depenent del model) o de remolc. Tampoc falten els seus encamadoras, amb models amb comandaments mecànics o electrònics, tant suspeses com arrossegades, que permeten una descàrrega giratòria de 180º a dues velocitats de treball.

D'Ugurtar, Micrebo presenta com a novetat la graderia de discos GAÇD, de 18 a 28 discos, amb una separació entre discos de 23,5 cm i un ample de treball de 2,30 a 3,60 m.

Unifeed Mixer de Fimaks
Unifeed Mixer de Fimaks.
De Ünlü, una altra de les marques que per primera vegada apunten el cap en FIMA, destaquen les seves arades reversibles i fixos, aquests amb trets per fusible senar stop, de 3 a 7 vertederas suspeses, i amples de treball de 38 a 50 cm entre cossos.

Empreses o entitats relacionades

Micrebo, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis