Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Duplex Tornado XT4, la última generación de atomizadores Marisan
Pavelló 1, stand C-D/9-14

Duplex Tornat XT4, l'última generació d'atomizadores Marisan

Redacció Interempresas28/01/2014

Marisan, fabricador pioner a nivell mundial en el camp de la pulverización, ha desenvolupat en l'última dècada els seus famosos atomizadores Duplex Tornado, format per dues turbines de rotació invertida i un deflector central mòbil que crea moviments de l'aire. Dins d'aquesta nova i avantguardista gamma hi ha diferents versions i una de les novetats que Marisan presenta en FIMA 2014 és el nou Duplex Tornat XT4.

Amb el nou Duplex Tornat XT4 s'aconsegueix treballar en aquells terrenys l'orografia dels quals fa que sigui difícil fer-ho amb un atomizador convencional. És per això, que el XT4 incorpora un sistema d'eix tàndem amb balancín, amb el qual s'aconsegueix incrementar l'estabilitat fins a en un 80% en terrenys amb grans desnivells, cárcavas i abruptes, evitant impactes sobre l'equip amb el conseqüent alt risc de trencaments i evitant desestabilitzacions que poden posar en perill a l'agricultor per accidents per bolcada.

Imagen
A més, s'ha millorat el sistema de pulverización, en fer unes pales més aerodinàmiques, igual que la sortida de l'aire, la qual cosa permet millorar el ruixat d'una forma més directa sobre l'arbre. S'han reforçat els xassís per fer-los més robusts i duradors, però sense incrementar amb pes innecessari. S'ha creat una gamma de xassís galvanitzats per augmentar la durada en el temps i evitar les típiques corrosions.
Imagen

Incop-Vent 5, la forma de regular el PH

Una altra important millora de Marisan en les seves atomizadores és la regulació del pH en el propi tanc. L'Incop Vent 5 és un sistema automàtic de fàcil manipulació, que incorporat als equips, permet regular el pH de l'aigua considerat òptim per a les diferents aplicacions que es vagin a realitzar. Aquest sistema es caracteritza per la simplicitat i fiabilitat en la regulació del pH de les aigües, de fàcil manipulació i 100% efectiu.

L'Incop Vent 5 controla i regula en segons el pH de l'aigua, eliminant tota conductivitat, obtenint un aigua perfecta per a l'efectivitat dels productes. A més, incorpora en el seu conjunt un dispositiu mesurador de litres amb el qual permet sempre saber la capacitat disponible en el tanc i el consum de litres polvoritzats.

El sistema Incop-Vent 5, per regular el pH, una altra de les novetats de Marisan en FIMA
El sistema Incop-Vent 5, per regular el pH, una altra de les novetats de Marisan en FIMA.

Marisan dissenya el seu propi dispositiu de control per atomizadores

Marisan no cessa en recerca i nous projectes. En Fima 2014 presenta una nova gamma de dispositius per al control de la pulverización en els atomizadores. A més de diversos models de comandaments de cabina (on-off, regulació de pressió, etc.), ha dissenyat el seu propi ordinador de control per atomizadores, el BS.5 System-Control, un comandament de detecció de vegetació per ultrasons de disseny nou i amb una funcionalitat molt intuïtiva. Posseeix una pantalla gràfica amb totes les funcions i paràmetres principals que ajudessin a l'agricultor a tot moment.

El que ha intentat Marisan amb aquest dispositiu és facilitar a l'operari el seu maneig sense complexitats, i per això, li ha donat un disseny de fàcil enteniment amb diferents gràfics intuïtius i diversitat de leds que indiquen a tot moment totes les execucions de l'atomizador.

BS.5 System-Control, nou dispositiu de Marisan per controlar els seus atomizadores
BS.5 System-Control, nou dispositiu de Marisan per controlar els seus atomizadores.

Empreses o entitats relacionades

Marisan Balbastre y Sanjaime, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis