Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bezares potencia la hidráulica para maquinaria de recolección por vibración
Pavelló 3, stand B/07-06

Bezares potencia la hidràulica per a maquinària de recol·lecció per vibració

Redacció Interempresas28/01/2014

Bezares torna a estar present en l'edició FIMA 2014 amb els seus equips hidràulics i de transmissió de potència per a aplicacions agrícoles. Aquest any es presta una atenció especial a una aplicació en la qual Bezares creix any rere any, la hidràulica per a maquinària de recol·lecció per vibració. Ja amb anterioritat TDZ Hydraulics havia estat referència en venda de bombes i motors per a aquesta aplicació i després de la integració de TDZ en l'estructura de Bezares s'ha potenciat aquesta presència.

A la gamma de bombes i motors de paletes s'uneix la vasta experiència de Bezares en el sector agrícola i mòbil. Es poden veure en el stand molts d'aquests elements entre els quals cal esmentar caixes multiplicadores per a tractors, molt lleugeres i d'alt parell, amb possibilitat de sortides múltiples i en una gran varietat relacionis de multiplicació; bombes hidràuliques d'engranatges, molt robustes; bombes i motors de paletes, les més utilitzades en la vibració; o bombes i motors de pistons per a les aplicacions més exigents. També es mostren vàlvules i blocs hidràulics, dissenyats i fabricats en la pròpia planta de Bezares amb l'objectiu d'obtenir els moviments de la maquinària de la manera més eficient i econòmica. Molts altres elements hidràulics BZ es presenten durant FIMA 2014, com a preses de força per a qualsevol tipus de caixa del canvi de camió, mini centrals hidràuliques, cabrestantes d'arrossegament, comandaments pneumàtics, etc.
Planta de producció de Bezares en Casarrubios de la Muntanya (Toledo)
Planta de producció de Bezares en Casarrubios de la Muntanya (Toledo).

Aliauto, l'aliat a Andalusia en maquinària recol·lectora per vibració

Un dels objectius centrals d'aquesta fira és el contacte directe amb molts dels clients que Bezares té al llarg de la geografia espanyola en general i més en concret l'intercanvi d'opinions amb els seus clients fabricadors de màquines recol·lectores per vibració, una dels sectors de producció de maquinària amb més dinamisme dins les aplicacions agrícoles.

Per a això Bezares compta amb la presència i assistència durant la FIMA de Aliauto, distribuïdor a Andalusia. Si bé les màquines de vibració es poden aplicar a diversos fruits com l'ametlla o el pinyó, el mercat d'utilització massiva d'aquesta maquinària es troba en les explotacions d'oliva.

Vibrador amb motor de paletes MH4D
Vibrador amb motor de paletes MH4D.
En aquest sentit Aliauto resulta un gran suport en comptar amb una alta especialització en aplicacions hidràuliques, una llarga experiència en vibració i una presència a Andalusia de diverses dècades amb magatzems i personal propi a Granada, Sevilla, Màlaga, Sant Fernando i Algesires.

Recolzats en aquesta estructura se solucionen les necessitats tant de fabricants com d'usuaris en qualsevol punt de la geografia andalusa mitjançant una assistència professional i especialitzada.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis