Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tres premios y una gama totalmente renovada reafirma la apuesta por la innovación de New Holland
Pavelló 7, stand B-D/9-22

Tres premis i una gamma totalment renovada reafirma l'aposta per la innovació de New Holland

Redacció Interempresas27/01/2014

New Holland desembarca en FIMA 2014 amb una notable presència gràcies a la seva stand de 2.000 m2 i als nous productes i innovacions tècniques premiades, que confirmen la capacitat de la multinacional per oferir solucions eficients i productives per a l'agricultura del futur. El màxim reconeixement ha estat per al sistema Opti-Engrapi dels seus vendimiadoras.

En el segment de tractors especialistes, petits per la seva grandària i grans per les seves prestacions, destaquen en FIMA el TK4000 Smarttrax, en el qual s'uneixen comoditat i eficiència; la seriï T4F/N/V, amb grans prestacions i un disseny atractiu; i la seriï T3F, la nova aposta de New Holland de tractor compacte per fruticultores professionals.

D'altra banda es renova totalment el segment de tractors per a ramaderia i agricultura mixta:

  • TD5: 6 models, des de 64 a 113 CV, que representen una visió moderna de la gamma de tractors preferida pels agricultors tradicionals
  • T4 Powerstar: 3 models, des de 55 a 74 CV, amb l'objectiu de portar la comoditat en l'agricultura a un nivell totalment nou
  • T4: 5 models, des de 75 a 114 CV, dissenyats per a les exigències de l'agricultura mixta i la ramaderia
  • T5 Fil: 3 models, des de 99 a 114 CV, tractor de referència del segment, per a agricultors que exigeixen una alta productivitat
  • T5 Electro Command: 3 medelos, des de 99 a 114 CV, per a un màxim confort i versatilitat
  • T6 AutoCommand: 3 models, des de 110 a 131 CV, l'aposta de New Holland per a professionals exigents
Imagen

La gamma AutoCommand abasta des dels 110 als 420 CV, amb productivitat ECOBlue combinada amb la seva eficient transmissió, que s'ha convertit ja en referència del mercat de tractors.

Un dels reconeixement FIMA com a 'Novetat Tècnica' ha estat per al sistema d'erugues Smart-Trax per als seus tractors TK4000. Es tracta de bandes de rodadura amb ànima metàl·lica i cablejat acerado amb coberta de goma, intercanviables amb les bandes metàl·liques convencionals. La pista de goma amb ànima d'acer disposa de soles antilliscants i una petjada especial d'alt agarri. L'interior, reforçat amb espirals d'acer, està dissenyat per reduir al màxim els problemes d'oxidació i corrosió, principalment entre les dents del corró de tracció.

Novetats en recol·lectores i empacadoras

En el segment de recol·lectores les imponents CX Elevation destaquen sobre totes les altres. Es tracta de l'última generació de les CX 7000 i CX 8000, amb els sacudidores més potent del món, de fins a 490 CV, oferint una excel·lent qualitat de palla i les mostres de gra més netes als agricultors i contractistes professionals a gran escala de tot el món. L'innovador sistema de velocitat variable de les seves sacudidores ha rebut un altre dels premis 'Novetat Tècnica' de FIMA. En ascendir per un pendent, els sacudidores redueixen la velocitat per disminuir la velocitat de transport de la palla sobre ells, i en descendir pel pendent, s'augmenta la velocitat dels sacudidores per evitar els embusos. És un sistema molt útil per a la collita de blat de moro, per la menor velocitat dels sacudidores.

A Saragossa també es presenta la nova gamma TC 5000, ara proveïda de la cabina Harvest SuiteComfort, una cabina completament nova, espaiosa i molt confortable. Entre les seves característiques avançades, la recol·lectora inclou capçals reforçats Varifeed amb Autofloat II, sistema de trilla de gran capacitat amb separador rotatiu, calaix de sedassos de gran capacitat i doble cascada i sistema Smart Sieve amb OptiFan, a més d'un nou picador amb Dual-Chop.

La nova gamma TC 5000 ve proveïda d'una cabina totalment nova
La nova gamma TC 5000 ve proveïda d'una cabina totalment nova.
En empacadoras, la novetat ve de la mà de la nova BigBaler, sense límit de velocitat. Finalment, New Holland també aprofita la seva presència en FIMA per presentar la seva remodelada gamma de telescòpiques LM, de sis a nou metres, de gran resistència, que ara ofereixen un rendiment molt millorat i un excel·lent confort a l'operador.

L'excel·lència per al sistema 'Opti-Engrapi' de les vendimiadoras New Holland

New Holland ha rebut una dels quatre reconeixements de FIMA 2014 com a 'Novetat Tècnica Excel·lent' pel sistema despalillador dels seus vendimiadoras. Opti Engrapi realitza la neteja en el raïm, millorant el procés de separació dels residus de verema. Està totalment integrat en la part superior de cada tremuja i permet una neteja del fruit collit de 3 a 5 vegades superior en la separació d'elements aliens, respecte als despalilladores actuals.

El sistema treballa en cadena a través de la cinta transportadora/extractor que transfereix el raïm des de la zona de lliurament de la sínia de cistelles cap a les tremuges, i en la qual es realitza la neteja de fulles i tiges; la pre-taula que realitza les funcions de transport i classificació, col·locant de forma homogènia el flux de producte en la superfície de selecció; el despalillador, per eliminar els raspones dels racimos; i el separador amb flux d'aire, que assegura les funcions de classificació i separació abans de l'arribada a la tremuja.

El sistema despalillador 'Opti-Engrapi' rep el màxim reconeixement del jurat de FIMA 2014
El sistema despalillador 'Opti-Engrapi' rep el màxim reconeixement del jurat de FIMA 2014.

Empreses o entitats relacionades

CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis