Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Trelleborg presenta en FIMA su revolucionario concepto 'Progressive Traction'
Pavelló 7, stand D/5-7

Trelleborg presenta en FIMA el seu revolucionari concepte 'Progressive Traction'

Redacció Interempresas24/01/2014

En un stand de més de 500 m2, Trelleborg Wheel Systems presenta totes les novetats, així com una àmplia gamma de pneumàtics especialitzats i d'altes prestacions.

Els professionals que s'apropin a visitar el stand de Trelleborg seran rebuts per una impressionant cascada d'aigua, que els dóna la benvinguda en forma de missatges que contínuament van apareixent sobre ella, transmetent el lema de la companyia que aposta per una agricultura sostenible reflectint-ho amb la puresa de l'aigua.

En el stand es pot observar, amb tot luxe de detalls, el revolucionari concepte de ‘Progressive Traction’, desenvolupat pel departament de R+D, i que recentment ha rebut el premi ‘Silver Ears 2013’ com a innovació tecnològica, representant una gran millora en el rendiment del pneumàtic agrícola radial.

El premiat concepte ‘Progressive Traction’ està molt present en el stand de Trelleborg en FIMA
El premiat concepte ‘Progressive Traction’ està molt present en el stand de Trelleborg en FIMA.
També es presenta el nou T1000HP, que posicionat sobre una base d'aigua en moviment, ressalta el seu innovador disseny i grandària, sent el pneumàtic més gran que actualment existeix al mercat agrícola.

A més no falten tampoc els models T3000 desenvolupat per a recol·lectores, TH400 Agroindustrial, Twin Radial i T800HS.

Trelleborg presenta el T1000HP, considerat el pneumàtic més gran que existeix actualment al mercat agrícola
Trelleborg presenta el T1000HP, considerat el pneumàtic més gran que existeix actualment al mercat agrícola.

Empreses o entitats relacionades

Trelleborg Wheel Systems España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis