Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Segués presenta en FIMA una nueva abonadora arrastrada y los secaderos móviles Agrex
Pavelló 8, stand I-F/7-10

Segués presenta en FIMA una nova abonadora arrossegada i els secaderos mòbils Agrex

Redacció Interempresas20/01/2014

Maquinària Agrícola Segués es planta en FIMA amb dues grans novetats: la nova abonadora arrossegada RAD; i els secaderos mòbils de cereal PRT, que l'empresa ilerdenca ven i distribueix a Espanya com a fruit de l'acord aconseguit amb el fabricant italià Agrex.

La primera gran novetat d'aquest any és la nova abonadora arrossegada RAD, de doble disc i caiguda lliure que combina el funcionament mecànic dels discos mitjançant el PTO del tractor, amb el control hidràulic de l'obertura-tanqui-graduació de la sortida de l'abonament. La nova RAD es llança inicialment amb dues tremuges, una per carregar fins a 6.000 kg de producte i una més gran per carregar fins a 8.000 kg.

La nova RAD de Segués ha estat dissenyada des de l'experiència de més de 35 anys fabricant abonadoras i de l'exhaustiva anàlisi dels problemes, impediments i desavantatges que vénen presentant aquest tipus de màquines. D'aquesta manera el fabricant ilerdenc ha creat una màquina amb una gran verticalitat en les parets de la tremuja, una sortida independent per a cada disc que assegura que tots dos discos escamparan la mateixa quantitat de producte, un sistema de regulació fàcil d'utilitzar alhora que precís, diversos tipus de pneumàtics disponibles, una llança de tir graduable en altura i amb amortiment, i un llarg etcètera d'avantatges respecte a màquines dissenyades amb anterioritat.

La nova abonadora RAD de Segués, de doble disc i caiguda lliure
La nova abonadora RAD de Segués, de doble disc i caiguda lliure.
La segona gran novetat d'aquest any és l'acord de col·laboració amb la signatura italiana Agrex per a la venda i distribució de les seves secaderos de cereal PRT. Agrex ha creat una línia de secaderos mòbils dissenyats per assecar qualsevol tipus de cereal més ràpid que amb qualsevol altre secadero mòbil, amb una millor i major conservació de les seves característiques organolépticas, capaces d'assecar sense problema llavors oleïques com a soia, pipes, etc., i amb un important estalvi de combustible i, en conseqüència, econòmic.
Secaderos mòbils de cereal PRT d'Agrex, distribuïts per Segués
Secaderos mòbils de cereal PRT d'Agrex, distribuïts per Segués.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis