Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aguirre presenta en FIMA su nueva sembradora arrastrada 'RST'
Pavelló 2, stand B-C/37-48

Aguirre presenta en FIMA la seva nova sembradora arrossegada 'RST'

Redacció Interempresas20/01/2014

FIMA és el lloc escollit per Aguirre per presentar les seves últimes aportacions al món de la sembra: la sembradora arrossegada 'RST', amb la qual completa la seva gamma de sembradoras; i la sembradora de disc 'DS-R'. A més, el fabricant tudelano mostra a Saragossa el seu nou sistema d'amortiment integral en pulverizadores arrossegats i una nova barra de pulverización de 28-30 metres.

La sembradora arrossegada 'RST' és d'impulsió pneumàtica amb tren de sembra de reixa. Disposa d'una capacitat de càrrega de 7.000 l amb deferentes amples de treball des de 5 fins a 7,3 m. Està equipada amb un distribuïdor volumètric d'alt rendiment i precisió per poder sembrar qualsevol tipus de llavor des d'1 fins a 350 kg/ha.

El tren de sembra va unit al xassís principal mitjançant un sistema de paral·lelogram amb accionament hidràulic, mantenint el sistema de doble flotació exclusiu Aguirre que permet una adaptació perfecta al terreny en el sentit de marxa. Incorpora el conegut braç de reixa Aguirre específic per treballar en terrenys poc preparats i realitzar una sembra perfecta en totes les condicions.

Imagen
D'altra banda, fruit de l'expansió de la marca navarresa per altres mercats, Aguirre ha desenvolupat un nou concepte de braç de disc que es presenta en la sembradora 'DS-R'. Utilitzant el mateix suport que la resta de braços Aguirre, treballa mitjançant un moll de compressió que assegura un moviment vertical important del braç per adaptar-se a totes les irregularitats del terreny i obtenir una profunditat de sembra homogènia. Es tracta d'un doble disc concèntric, d'angle molt petit, a fi de poder tapar el solc amb facilitat i sembrar en terrenys amb abundants restes vegetals.

Novetats també en pulverización

Aguirre dotarà als seus pulverizadores arrossegats Norma i Taurus d'un nou sistema d'amortiment integral. Consta de dues parelles d'acumuladors hidràulics que treballen a diferents pressions i situats en l'eix principal i en el paral·lelogram d'accionament de les barres. Tots dos treballen independentment, uns per absorbir els becs de tensió que generen les irregularitats del terreny, i uns altres per anul·lar els moviments de la barra durant el treball. Aquest nou sistema dota a les barres Aguirre d'una millora en estabilitat, a més d'allargar la seva vida útil protegint-les d'una deterioració prematura. Es podrà acoblar a les barres horitzontals 5TR i 7TR i als models de barra vertical tipus 'B' i 'C'.
Nova barra de de pulverización Aguirre per aconseguir els 28-30 m d'amplària de treball
Nova barra de de pulverización Aguirre per aconseguir els 28-30 m d'amplària de treball.
La nova barra de pulverización d'Aguirre és una evolució dins dels seus models 7 TR, per aconseguir els 28-30 m d'amplària de treball. Com la resta de la gamma, incorpora tancament progressiu des de la punta a fi de superar obstacles mantenint el tractament en la resta de l'ample de treball. Dividida en set trams de pulverización disposa de tres actuadors hidràulics en cada costat pilotats elèctricament des d'una consola en la cabina del tractor. Pot incorporar, com la resta de barres Aguirre, els sistemes de regulació DPAE i amb assistència de senyal GPS per realitzar els corts de trams a voluntat o quan la barra envaeix una franja de terreny ja tractada.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis