Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La potencia compacta de la Serie A marca la presencia de Valtra

Pavelló 6, stand B-C/15-47

La potència compacta de la Sèrie A marca la presència de Valtra

Redacció Interempresas17/01/2014

En FIMA 2014 Valtra presenta una gamma completa de tractors d'entre 50 i 400 CV gràcies al llançament de la nova Sèrie Al fet que ofereix tractors compactes i especialistes. Cada client pot adquirir el tractor que realment necessita i amb l'equipament que demanda gràcies a l'àmplia gamma de productes de Valtra i a l'exclusiu sistema de comandes a la carta.

La sèrie A és una de les grans protagonistes de Valtra en FIMA. Amb potències entre 50 i 101 CV resulten una molt bona alternativa per al client que busca un tractor àgil i versàtil sense renunciar a la qualitat en el disseny i en els materials ja coneguda de la resta de models Valtra. Els models de la Sèrie A se presenten en tres versions: HiTech, Compacte i Especialista.

Els tractors A53, A63 i A73 s'ofereixen en versions Compacte i Especialista amb cabina o sense ella. Aquests models es caracteritzen per mantenir la mateixa filosofia que els models estàndard de la gamma Valtra però amb dimensions reduïdes que permeten la seva adaptació a qualsevol marc de plantació. La còmoda transmissió sincronitzada 12+12 amb inversor de sentit s'ha dissenyat per reduir les pèrdues de potència i obtenir el màxim rendiment del motor, tant en treballs de tir com de presa de força.

Models de la nova sèrie A de Valtra
Models de la nova sèrie A de Valtra.
Els tractors A83 i A93, de 88 i 101 CV respectivament, s'equipen amb la coneguda transmissió HiTech de 12 marxes avanci i 12 marxes enrere i inversor electrohidráulico amb posició de pàrquing integrat i motors Agco Power de 3 cilindres que ofereixen elevades prestacions amb reduïts consums de combustible.

Les seriïs N, S i T completen la gamma

La Seriï N abasta 7 models d'entre 95 i 170 CV, tots ells equipats amb motors Agco Power de 3 cilindres en els 2 models més petits i 4 cilindres en la resta, que garanteixen fiabilitat, baixes emissions contaminants i reduït consum de combustible gràcies al sistema SCR. Tots ells disposen de sistema d'injecció de combustible common rail, que garanteix un dosatge precís de combustible per maximitzar el rendiment del motor.

La seriï T de Valtra ofereix tractors de 6 cilindres entre 140 i 225 CV robusts i fiables amb motors Agco Power de 6,6 i 7,4 l de cilindrada, sistema d'injecció common rail i amb tecnologia SCR, que redueix el consum i les emissions de contaminants. El sistema hidràulic lloeu sensing de fins a 160 l/min de cabal, en Versu i Direct, permet accionar fins a 10 distribuïdors, en HiTech el cabal hidràulic és de 90 l /min i es poden muntar fins a 6 distribuïdors.

La nova seriï S és la més potent de Valtra i garanteix el compliment de la normativa Tier 4 Final
La nova seriï S és la més potent de Valtra i garanteix el compliment de la normativa Tier 4 Final.

Finalment, la nova seriï S es compon de 5 models entre 270 i 400 CV de potència, els tractors més potents de la gamma de producte Valtra. La Seriï S munta els nous motors Agco Power de 6 cilindres i 8,4 l que garanteix el compliment de la normativa Tier 4 Final. Aquests tractors s'equipen amb la prestigiosa transmissió contínua Agco AVT i un sistema hidràulic amb cabal de 205 l/min, que permet accionar fins a 8 distribuïdors hidràulics.

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis