Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Comeca acude a Zaragoza con lo último en siega y trituradoras de las marcas Elho y Lely
Pavelló 6, stand 31-37

Comeca acudeix a Saragossa amb l'últim en sega i trituradores de les marques Elho i Lely

Redacció Interempresas17/01/2014

Les marques Elho i Lely, representades per Comeca, són de nou protagonistes en FIMA amb les seves últimes novetats al món de la sega i la trituración. El distribuïdor manxec presenta a Saragossa, entre altres models, l'espectacular segadora Arrow Delta 10500 d'Elho i la segadora Lely Splendimo 550P, amb requisits molt baixos de potència.

L'espectacular Arrow Delta 10500 d'Elho és la gran protagonista en el stand de Comeca, fabricada en dues versions: com a segadora de barra de tall de discos o com a segadora acondicionadora. Les unitats de cort (dreta i esquerra) estan enganxades en el 3º punt posterior del tractor i segueixen automàticament les línies de tall de la màquina frontal en descriure una corba. El solapamiento és menor i per tant s'optimitza totalment l'ample de cort plenament. El conductor pot concentrar-se en la conducció sense mirar enrere.

El tractorista solament necessita prémer un botó per pujar la segadora frontal, el doble equip posterior s'elevarà en el punt correcte i en el lloc adequat sense que el conductor hagi de mirar enrere. I viceversa, en iniciar el tall prement el botó baixa l'equip frontal i el darrere li segueix iniciant el tall en el punt adequat. I tot gràcies al GPS. La suspensió automàtica ‘AutoBalance’ controla la pressió de la unitat de tall sobre el terreny. Això garanteix la qualitat del treball i redueix el consum de combustible. El pes que l'equip exerceix sobre el sòl queda constantment controlat pels diferents sensors de posició.

Amb només prémer un botó es dóna l'ordre a l'equip per desplegar-se de la posició de transport a la de treball i viceversa. Un important estalvi de temps i un consegüent augment d'eficiència.

Segadora Arrow Delta 10500 d'Elho
Segadora Arrow Delta 10500 d'Elho.
A més, Comeca mostra també la trituradora de bales de farratge Elho amb el sistema CrossCut, que esmicola les bales en un temps record i optimitza la distribució de la sitja o la palla. Totes les funcions són d'un ús simple i es controlen des de la unitat electrònica en la cabina del tractor, a més el carregador i l'elevador de bales també poden ser controlats des del CrossCut per un panell de control en la part posterior de l'alimentador. El CrossCut talla i distribueix tant bales de farratge (aliment ensilado) com de palla (per a llit dels animals). La rampa d'elevació té fortes nervadures transversals que manipulen amb seguretat fardells pesats, fins i tot congelats. La velocitat de trituración pot ser regulada gràcies a la rampa basculant que és de sèrie en l'alimentador.

Lely acudeix amb tot el seu potencial per la sega

La gran novetat de la segadora Splendimo 550 P de Lely és que són dues màquines de 320 en una, una per davant de l'altra, amb un solapamiento entre ambdues per no deixar zones sense tallar. El seu plegat longitudinal fa molt còmode el transport. Amb uns requisits de baixa potència de treball i una excel·lent adaptació al sòl, es garanteix un paquet atractiu per a un ampli rang d'usuaris. Ideal per al seu ús amb un tractor de llum per donar un resultat perfecte en condicions difícils. Excel·lent cort, sense faltes, i per a mitjanes i grans explotacions amb un rendiment optimo dissenyada, especialment per a parcel·les relativament grans que no requereixen d'una operació de condicionat.

Segadora Splendimo 550 P de Lely
Segadora Splendimo 550 P de Lely.

No falta tampoc en FIMA la desbrozadora polivalent Berti TSB/P 500, que resulta excel·lent per triturar les restes en el cultiu de l'espàrrec. Per a tractors de 90 a 250 CV, disposa de sistema de plegat hidràulic, i està indicada per la trituración d'herba, tiges de blat de moro, girasol, canya de sucre, rostoll de cereal, etc.

De la marca Unia, nova representada de Comeca, el protagonisme recau sobre dues màquines. D'una banda, el llaura de vertedera, disponible en tres versions: Tur, fix des de 3 cos fins a 4+1; i Ibis i Vis, reversibles des de 3 cossos de vertedera fins a 8+1 cossos. Rígids o variables en amplària, sisponen de sistema de tret de seguretat de cargol de fusible, mecànic de ballesta i hidràulic; capçal hidràulic de regulació; volteig hidràulic amb memòria de posició; i opcionalment roda de control de profunditat, roda de transport, raedera, pales de costelles i braç per a corró desazonador de labor.
Abonadora MXL d'Unia
Abonadora MXL d'Unia.
L'apartat d'abonament es presenta l'abanodora MXL Unia, suspesa al tercer punt, amb capacitat d'1.200/1.600/2.100 i 3.000 l. Disposa de dos plats distribuïdors de fertilitzant i cargol infinitat de repartiment d'abonament als plats amb accionament hidràulic i d'acer inoxidable; limitadors de perímetre de parcel·la per no perdre fertilitzant; tres tipus de control: bàsic elèctric, electrònic multifunció i computador, amb presa de dades i connexions a PC o portàtil; complet tractament contra la corrosió del fertilitzant; i opcionalment amb la possibilitat de muntar sobre un xassís acte-transportable i treballar amb tractors de poca potència en posició de màquina arrossegada.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis