Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El LI-ON Power de Geesinknorba, nominado a los premios GreenTec

El LI-ON Power de Geesinknorba, nominat als premis GreenTec

13/01/2014

13 de gener de 2014

Geesinknorba s'enorgulleix a anunciar que el seu avantguardista vehicle LI-ON Power ha estat nominat als premis GreenTec 2014. Aquests guardons, que constitueixen la major distinció europea en els sectors mediambiental i comercial, promouen iniciatives mediambientals innovadores des del punt de vista empresarial i l'entusiasme per la tecnologia.

LI-ON Power tindrà un efecte positiu sobre la qualitat de l'aire, permetent aconseguir unes emissions de CO2 nul·les durant les operacions d'elevació i compactació, proporcionant un medi ambient net i sa tant als operaris del vehicle com als veïns. La combinació de la moderna tecnologia híbrida i del disseny lleuger i compacte de la bateria de ions de liti aporta una extraordinària eficiència en el consum de combustible. Gràcies a les característiques de la seva bateria, aquest vehicle híbrid lleuger de recollida de residus manté una elevada capacitat de càrrega i utilitza una menor quantitat de combustible durant els desplaçaments.

LI-ON Power de Geesinknorba
LI-ON Power de Geesinknorba.

LI-ON Power ha estat concebut per a les empreses de recollida de residus que necessiten una solució pràctica i desitgen contribuir a la millora del medi ambient. La bateria de ions de liti es recarrega a través de la presa de força dels vehicles mitjançant un generador de bord mentre es condueix, això prou per mantenir-la completament carregada, sense perdre gens de la força de compactació ni potència a cap moment.

En l'actualitat, els premis GreenTec 2014, que reconeixen la contribució realitzada per Geesinknorba mitjançant el desenvolupament i la comercialització de tecnologies ‘verdes’ respectuoses amb el medi ambient, estan oberts a la proposta de candidatures.

Si creu que LI-ON Power ha de fer-se amb el premi GreenTec, pot votar per ell a través de la web www.geesinknorba.com. Faci clic en el logotip. LI-ON Power es troba entre els nominats en la categoria ‘Production’ (Producció).

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis