Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ADR Geplasmetal, referencia en suspensiones para remolque agrícola
Pavelló 3, stand A-B/15-20

ADR Geplasmetal, referència en suspensions per a remolc agrícola

Redacció Interempresas10/01/2014

L'evolució de l'agricultura en moltes parts del món ha obligat als constructors de maquinària agrícola a estimular projectes i buscar solucions avantguardistes per a l'equipament, amb l'objectiu d'assegurar la màxima fiabilitat i seguretat tant en el treball en el camp com en la circulació per carretera. Com a conseqüència han aparegut nous components, sobretot eixos i suspensions, desenvolupats sobre la base d'aquestes noves exigències, i Geplasmetal està en la primera línia de la innovació.

ADR Geplasmetal, amb l'objectiu de complir les noves exigències de la maquinària agrícola compta amb eixos com Black Bull, amb estructura tubular en acer d'alta resistència; amb els versàtils eixos direccionals Dual Mode, que amb el mateix cos Black Bull, poden ser autodireccionales o direccionals amb comando hidràulic amb l'ús de l'adequat sistema hidràulic; i amb la seva gran gamma de suspensions mecàniques o hidràuliques. Totes aquestes innovacions estan presents en la gamma Geplasmetal perquè quan un nou requisit tècnic domina el mercat, fins i tot els productes ja existents serveixen d'estímul.

Supensiones tipus bogie: infatigables i robustes

Aquest tipus de suspensió ha fet història al món del remolc agrícola, robustes i simples s'adapten a tot tipus de terreny fins i tot en condicions de treball extremes. Però en anar convertint-se els remolcs en vehicles cada vegada més sofisticats, els rudes ‘bogie’ semblaven tenir perspectives d'ús cada vegada més limitades. Gràcies a la col·laboració del Grup ADR, amb àmplia experiència adquirida al llarg de dècades de presència en països on la mecanització agrícola és avançada, s'ha fet possible la fabricació d'una nova generació de suspensions tipus bogie amb geometria projectada per augmentar les prestacions.

Els nous bogies incorporen ballestes parabòliques, són més lleugers i tenen una estructura amb nou disseny per incorporar eixos direcccionales i millorar la maniobrabilitat fins i tot amb pneumàtics de grans dimensions. Incorporen eixos amb estructura tubular que s'han convertit en part integrant de la suspensió per interactuar, gràcies a les seves pròpies característiques, amb l'elesticidad de les ballestes parabòliques, per formar junts un conjunt homogeni d'elevades prestacions.

Imagen

Suspensions tipus KB, KE: l'experiència al servei de la seguretat

La seriï K oferta per Geplasmetal és, per als fabricants de remolcs agrícoles, sinònim de suspensió. La seva difusió en tota Europa i als països amb més evolució de la mecanització agrícola són prova de la seva extrema versatilitat d'ús i gran adaptabilitat a tot tipus de condicions, gràcies a la seva modularidad. Permet realitzar vehicles pràcticament amb un nombre il·limitat d'eixos, tant fixos com a direccionals. L'eficàcia dinàmica és fàcilment perceptible en la primera frenada: sempre equilibrada i extremadament segura, amb gran adherència i sense vibracions, i amb distàncies de frenat inferiors a les marcades per la legislació.

El sistema d'unió de les ballestes al xassís del vehicle permet la màxima llibertat d'adaptació als desnivells del terreny i una alta sensibilitat a les càrregues dinàmiques durant la marxa, a fi d'assegurar una eficaç intervenció del sistema de frenat fins i tot a alta velocitat. Totes les unions incorporen silenblocks per esmorteir les vibracions, reduint el soroll de marxa i els costos de manteniment.

Possibilitat de realitzar conjunts de suspensió en versió estàndard o amb eixos per sobre de la ballesta muntant qualsevol eix de la gamma Geplasmetal, especialment la sèrie Black Bull, que fa de les suspensions KB i KE unes suspensions sempre adaptades a les exigències de la mecanització del sector agrícola, mostrant un nivell de prestacions al nivell dels vehicles d'alt rendiment que en alguns països poden circular fins i tot per autopista.

Supensiones tipus KW; compactes, robustes, fiables

KW és una família de suspensions amb ballesta parabòlica, desenvolupada per millorar la seguretat i capacitat de càrrega dels remolcs agrícoles. El baix perfil de la ballesta permet reduir aproximadament 100 mm l'espai necessari per a la suspensió en el xassís, permetent projectar el xassís del remolc d'una forma optimitzada reduint el seu pes en benefici de la càrrega útil del remolc. L'estructura és més rígida que la suspensió per ballesta multihoja tradicional, proporcionant establidad i seguretat de marxa en vehicles amb alt centre de gravetat.

La construcció modular permet crear múltiples combinacions, amb capacitat de càrrega en muntatge tridem fins a 48 t, utilitzant solament 2 tipus de ballesta: un gran avantatge per al fabricant del remolc, que pot fer la composició dels kits deacuerdo a les seves exigències, optimitzant el seu magatzem i facilitant l'estión de recanvis i assistència tècnica, la qual cosa simplifica en gran mesurada l'ús de silenblocks en totes les articulacions.

Imagen

Hydrokey: la suspensió oleodinámica clàssica amb el toc ADR

L'arribada de l'oleodinámica a les suspesiones de remolcs agrícoles, unida a l'augment de potència disponible en els tractors agrícoles, ha canviat radicalment el disseny de la maquinària agrícola. En el panorama de l'oleohidráulica clàssica, el producte Geplasmetal es distingeix per la seva estructura original, el ‘bastidor K’. HydrOK utilitza un estabilitzador transversal per a les força generades en les corbes; un aspecte important tenint en compte que la major part dels vehicles que munten aquestes suspensions tenen esquema de muntatge tipus tàndem o tridem i amb pneumàtics de baixa pressió i grans dimensions.

El comportament en marxa és segur i fiable gràcies a la combinació de la suspensió amb els eixos Black Bull, constituint un sistema integrant eficaç per combinar amb el xassís del remolc, dissenyat per reduir la concentració d'esforç sobre est.

Hydrosafe, la seguretat en el camp

Hydrosafe és una suspensió de rodes independents amb estabilització hidràulica. El gran recorregut dels braços independents fa que el pes del remolc es distribueixi sempre correctament sobre totes les rodes del vehicle, fins i tot en presència de fortes irregularitats en el terreny, de manera que la marxa és sempre segura i s'evita el dany sobre el terreny a sembrar.

El remolcat del vehicle és més fàcil en qualsevol tipus de condició, i amb un estalvi de desgast de pneumàtics i consum de carburant. Les reaccions del remolc sobre el tractor són menors, amb menys esforços sobre l'enganxi i una conducció més còmoda fins i tot a velocitat relativament elevada. La disposició dels cilindres hidràulics sota els travessers del bastidor i no als costats, permet realitzar el xassís del remolc fins a 200 mm més ample que amb una suspensió hidràulica tradicional, millorant l'estabilitat fins i tot amb pneumàtics de gran amplària.

foto

Empreses o entitats relacionades

ADR Geplasmetal, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis