Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fundación Icil e Interempresas potenciarán la comunicación en el sector logístico

Interempresas editarà conjuntament amb la Fundació Icil la revista Supply.net.

Fundació Icil i Interempresas potenciaran la comunicació en el sector logístic

Redacció Interempresas18/12/2013

Pere Roca, president del Comitè Executiu de Fundació Icil, Juan Ramón Rodríguez, president de l'Associació Icil, i Aleix Vaig tornar, director de Desenvolupament Corporatiu de Interempresas, van signar a mitjan desembre un acord pel qual ambdues entitats es comprometen a potenciar la comunicació en el sector logístic.

L'objectiu d'ambdues entitats és potenciar la divulgació d'informació relacionada amb el sector de la logística entre les empreses dels diferents...

L'objectiu d'ambdues entitats és potenciar la divulgació d'informació relacionada amb el sector de la logística entre les empreses dels diferents àmbits de la indústria i la distribució.

L'objectiu de l'acord aconseguit entre Fundació Icil i Interempresas és “sumar esforços i arribar a un nombre major de lectors per divulgar continguts, experiències i bones pràctiques de la cadena de subministrament”, expliquen des de Fundació Icil, “a més de potenciar substancialment la seva presència a la xarxa mitjançant la potent plataforma de comunicació que ens brinda Interempresas". En aquest sentit, des de l'associació afirmen “que la vocació divulgativa de la Fundació Icil es veurà reforçada per aquest acord ja que participarà en les revistes sectorials d'Interempresas amb una secció fixa”, en referència al compromís per ambdues parts de dotar de contingut informatiu a algunes de les publicacions que Interempresas edita en paper com són Metalmecánica, Plàstics Universals, Envàs i Embalatge, Horticultura, Ferreteria, Automatització, Agricultura, Obres Públiques, Química i Arts Gràfiques.

D'altra banda, en opinió dels representants d'Icil, les empreses del sector de la logística, i que el seu ‘core business’ sigui la logística empresarial, “veuran reconeguda la seva posició en la cadena de valor a través de la presència d'Icil en les revistes sectorials, seguint un posicionament estratègic que moltes empreses avui dia desconeixen o no donen la importància que pot tenir per arribar amb els seus productes o serveis a un món cada vegada més globalitzat”.

“Interempresas aporta una àmplia experiència editorial i una pluralitat i un coneixement dels diferents sectors molt important”, afirmen des de l'Icil

Amb aquest acord, la Fundació Icil pretén arribar a totes les empreses dels diferents sectors perquè valorin la importància estratègica de la cadena de subministrament en tota la seva extensió a les àrees de compres –aprovisionaments, producció–, operacions i distribució física amb el transport i magatzematge per donar-los a conèixer els avantatges que els pot suposar, enfront d'un mercat cada vegada més competitiu, aquesta activitat, “aconseguint la satisfacció del client enviant el producte o servei quan, on i com vulgui el client sense incórrer en costos superflus i, per contra, eliminant les operacions que no aportin valor a la cadena de subministrament”.

D'esq. a dta...

D'esq. a dta.: Aleix Vaig tornar, director de Desenvolupament Corporatiu d'Interempresas, Laura Rodríguez, assessora de comunicació del sector logístic d'Interempresas, Juan Ramón Rodríguez, president de l'Associació Icil, Pere Roca, president del Comitè Executiu de la Fundació Icil.

Per la seva banda, des d'Interempresas afirmen que “l'acord subscrit amb Icil consolida encara més la missió informativa d'Interempresas en tota la cadena de valor de la logística”. Així, d'una banda, Interempresas participarà en l'edició de la revista Supply.net —de la Fundació Icil— i potenciarà la seva actual difusió a professionals de la indústria i la distribució a Espanya i Hispanoamèrica i, d'altra banda, ajudarà a divulgar la logística com a actor fonamental en tota la indústria a través de les seves publicacions sectorials. “Serà la perfecta complementarietat d'ambdues organitzacions amb l'objectiu comú de dinamitzar el flux de la informació i potenciar la formació, construint un prometedor marc d'actuació amb la suma de el ‘know-how’ editorial i de l'experiència i coneixement del sector".

Empreses o entitats relacionades

Fundación ICIL - Barcelona
Interempresas Media, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis