Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva orientación estratégica de Maplan

Nova orientació estratègica de Maplan

12/12/2013

12 de desembre de 2013

L'any 2012, va tenir lloc un canvi de propietat del Grup Starlinger dins d'una família. Amb això, el Grup Starlinger es va reestructurar de nou i, des de llavors, l'empresa Maplan GmbH, representada per Coscollola Comercial, pertany a la família Soulier; la qual havia ocupat abans els càrrecs directius dins del Grup Starlinger. Amb la seva experiència en el negoci de la construcció de màquines, aquests nous amos volen ampliar significativament Maplan. Starlinger romandrà encara com a soci cooperador de Maplan.

L'any 2012, l'empresa va aconseguir una facturació de més de 36 milions d'euros. L'objectiu va ser expandir significativament la seva presència al mercat en molts països, a través de l'ampliació de les vendes, així com també del servei; per poder actuar des d'a prop amb els clients. Aquests esforços mostren els seus fruits: Maplan, en el 2013, té més de 60 punts de venda i de servei al voltant del món.

La nova orientació estratègica es defineix fonamentalment en quatre enfocaments estratègics:

  1. Inversió en personal especialitzat.
  2. Enfortiment de l'estrucura de serveis i vendes.
  3. Concentració en l'activitat principal.
  4. Expansió de les capacitats de desenvolupament i fabricació.
Wolfgang Meyer (CEO de Maplan): “Qualitat made in Àustria és el que ens ha fet fortes i això també romandrà com a factor clau en el futur”...
Wolfgang Meyer (CEO de Maplan): “Qualitat made in Àustria és el que ens ha fet fortes i això també romandrà com a factor clau en el futur”.

En el 2013, es va ampliar la junta directiva, per poder impulsar l'èxit de Maplan al voltant del món més ràpidament i d'una forma més dirigida al públic objectiu. S'ha invertit també en especialistes en molts àmbits importants de l'empresa. Nous experts en els camps de la construcció mecànica, del rendiment de producció i del sector de compres amplien l'equip a la ciutat de Ternitz. Amb aquest nou equip, hi ha una nova orientació estratègica inequívoca enfocada en l'activitat principal, és a dir, el modelo per injecció de goma. Maplan utilitzarà la confiança del mercat i concentrarà tots els seus recursos en l'àmbit de la innovació, la fiabilitat i la proximitat cap al client; per poder oferir als seus clients o a tot el mercat de la injecció per modelo de goma un concepte de màquina de Maplan optimitzat i amb eficàcia energètica de forma més ràpida i efectiva.

En els últims anys, s'ha dut a terme una gran quantitat de treball preparatori, per poder desenvolupar nous mercats. Ja en el 2013, aquestes inversions en l'estructura comencen a mostrar els primers efectes positius. En particular, els forts mercats emergents als països en vies de desenvolupament, com per exemple Turquia, l'Índia, Xina o Brasil; són els que s'empenyeran de forma massiva. Al mateix temps, Maplan també vol centrar-se als tradicionals mercats prioritaris 'vells‘ i seguir modificant-los intensivament, a més de continuar expandint-los. L'objectiu és poder oferir un millor servei als clients d'Europa i d'Estats Units en els propers anys. Aquests mercats representen una demanda tècnica exigent i, per això, són centrals per a la innovació i el desenvolupament futur i actual de Maplan.

A causa de la intensa demanda mundial, les capacitats precedents s'han portat al límit. Per aquest motiu, Maplan obrirà un nou emplaçament de producció, el qual doblegarà la capacitat de fabricació aproximadament en la primera fase. A més, aquest canvi de rumb possibilita una optimització de tot el procés de producció, per facilitar així una producció de màquines reduïda, ràpida i assequible. El nou emplaçament s'establirà de nou a Àustria. Els coneixements dels treballadors, combinats amb els processos òptims i el ja actual procés de compra, possibilita produir màquines competitives a Àustria, les quals són molt bones tècnicament, a més de rendibles.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis