Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Slio CPU: Máxima flexibilidad y velocidad

A través de la seva gestió de memòria intel·ligent i única és possible ampliar la memòria de la CPU fins als 512 kB durant l'operació

Slio CPU: Màxima flexibilitat i velocitat

Redacció Interempresas28/10/2013

Dues noves CPUs amplien el sistema Slio de Vipa. Les CPUs 014 i 015PN estan basades a l'última tecnologia Speed7 de la filial profichip. Aquest xip, més eficient, augmenta considerablement els ja ràpids temps d'accés del seu predecessor al mateix temps que millora la flexibilitat en la configuració dels interfícies de comunicació, que s'adapten exactament a les necessitats de l'aplicació.

Amb les noves CPUs Vipa ha canviat el concepte de selecció tradicional d'una CPU, basat en diferents models maquinari amb escalabilidad de característiques, amb el que el client havia d'adaptar-se al que oferia el catàleg. Ara és la CPU la que s'adapta als requeriments del client. A més també ofereixen innovadores característiques en els àmbits de programació, velocitat de processament, configuració i comunicacions.

Sistema Slio CPU de Vipa
Sistema Slio CPU de Vipa.

La CPU es configura exactament als requeriments de l'aplicació mitjançant la innovadora VIPASetCard (VSC), podent adaptar la memòria i els interfícies necessaris (Profibus DP mestre o esclau) simplement introduint la targeta VSC en la CPU amb l'arxiu de la configuració requerit. D'aquesta forma, amb només 2 referencies maquinari de CPUs amb la VSC corresponent es cobreix un espectre molt més ampli de controladors que mai (fins a 24 possibilitats de configuració). Els beneficis són clars:

  • Fàcil comanda
  • Òptima logística (reducció de costos de magatzematge)
  • Reacció flexible en segons mitjançant la configuració VSC

El potent bus posterior de 48 Mbit/s, en conjunció amb els mòduls MTS, ofereix temps de commutació de fins a +/-1μs. Fins a 64 mòduls del sistema Slio d'I/S es poden connectar en un bastidor. Les noves CPUs Slio són programables amb el codi de Step7, que ajuda a mantenir el know-how del client. La configuració senzilla i amigable de la CPU es pot realitzar a través del nou Vipa Speed7 Studio, així com amb Simatic Manager i TIA Portal, amb el que s'adapta a l'eina de programació que millor conegui el client.

Més memòria i més connexió

A través de la seva gestió de memòria intel·ligent i única, és possible ampliar la memòria de la CPU fins als 512 kB durant l'operació (segons la versió) també mitjançant la targeta VIPASetCard (VSC); d'aquesta forma la CPU pot créixer de forma simple amb l'aplicació.

Els controladors vénen equipats de forma predeterminada amb una interfície RJ45 Ethernet per a la comunicació PG/OP, una interfície PtP (inc. Modbus-RTU) per a protocols seriï i MPI. Un mestre/esclau Profibus DP i Profinet (que permet connectar fins a 128 dispositius) també estan disponibles. La interfície Profinet pot utilitzar-se al mateix temps com una interfície Ethernet activa.

CPU Slio, característiques que poden activar-se
CPU Slio, característiques que poden activar-se.

És possible també utilitzar targetes SD estàndard per al guardat de programa i dades. Les dades d'operador de les variables del PLC es guarden de forma segura en la memòria Flaix integrada. Cada CPU Slio té una interfície web, en la qual es mostren les dades de diagnòstic i estat dels mòduls. Per descomptat, l'accés remot a aquest lloc també és possible, només es requereix d'una simple connexió a la xarxa. El mòdul d'alimentació se subministra amb la CPU i és intercanviable. En el cas d'una fallada només es canvia el mòdul electrònic per poder continuar.

Speed7 Studio, nova eina de programació

A més de la CPU Slio, Vipa presentarà en breu la seva nova eina de programació Speed7 Studio. Aquesta eina mostra tot el procés d'automatització des de la configuració del maquinari, la comunicació i la programació fins a la visualització, amb èmfasi en la facilitat d'ús i l'eficiència. Interfícies d'usuari intuïtives permeten l'entrada immediata en els diferents mòduls.

El Speed7 Studio és un entorn d'enginyeria que s'ha desenvolupat amb l'última tecnologia. S'han utilitzat els procediments de desenvolupament més moderns i eines como.net 4.0 per exemple, i visualització UI basada en vectors amb Windows Presentation Foundation. Configuració de maquinari, xarxes, programació i visualització utilitzen una base de dades central, basada en servidor SQL que permet l'aplicació de projectes multiusuario i gestió de versions.

Visualització de Speed7 Studio de Vipa
Visualització de Speed7 Studio de Vipa.

Usant arrossegar i deixar anar és possible configurar els controladors Vipa directament, que inclouen, per exemple, Speed bus, Profinet i EtherCAT o totes les Speed7 CPUs, CPs o mòduls Slio d'I / S, incloent tots els paràmetres específics Vipa, on totes les variables corresponents es creen dins de la CPU. Així, no és necessari cap coneixement específic del bus per a la configuració de la xarxa a través de Profibus, Profinet, EtherCAT i Ethernet estàndard. Diferents plantilles de dispositius estan disponibles en Speed7 Studio que s'utilitzen per configurar la xarxa gràficament. A més, els usuaris tenen la possibilitat de crear visualitzacions basades en web. Per a això es disposa d'un editor gràfic SVG per crear les pàgines individuals. Els elements pre-definits d'una biblioteca fan el disseny molt fàcil. L'emmagatzematge de dades central en el Speed7 Studio permet un accés lliure de problemes a totes les variables del controlador.

Empreses o entitats relacionades

Yaskawa Ibérica, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis