Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Berstorff GmbH suministra una línea de extrusión de alto rendimiento en Italia
Creix la demanda d'escumes respectuoses amb el medi ambient

Berstorff GmbH subministra una línia d'extrusió d'alt rendiment a Itàlia

15/09/2005
L'empresa Berstorff GmbH (representada a Espanya per Coscollola Comercial), ha posat en funcionament una instal lació d'alt rendiment per a la fabricació de plaques de plàstic cel lular dur de poliestirè (XPS) per a un client italià situat a la localitat de Verolanuova. Amb la nova instal·lació Schaumtandex ZE 110 / KE 400, que ofereix una aconseguida combinació d'extrusora de doble cargol sens fi i d'extrusora d'un sol cargol sense fi, l'empresa Sirap Gema Insulation Systems, fabricant de plaques termoaïllants i embalatges de plàstic, dobla la capacitat de producció en el camp de la fabricació de XPS. A més aquesta línia de fabricació ofereix l'avantatge que permet l'ús d'agents expansors, com ara el CO2, que són respectuosos amb el medi ambient.
Amb la posada en funcionament d'aquesta nova línia que assoleix una capacitat de producció màxima de 1.500 kg / h, Sirap Gemma disposa en aquests moments de diverses instal·lacions destinades a la fabricació de plaques de plàstic cel lular dur XPS per a la indústria de la construcció la producció està bàsicament destinada al mercat intern. Les plaques XPS es caracteritzen per la homogènia estructura de la seva escuma de cèl·lules tancades. Aquesta característica possibilita que l'escuma, que presenta una densitat mitjana de 35 kg/m3, ofereixi una gran estabilitat i resistència a la pressió combinades amb una molt baixa absorció d'aigua.

Les plaques XPS gaudeixen d'una demanda en permanent creixement gràcies a les grans avantatges que ofereixen. Especialment s'aprecien les seves qualitats en àrees d'aplicació afectades per la pressió o la humitat com per exemple en l'aïllament de sòls i de parets de soterranis. A més de les plaques XPS, Sirap Gema també fabrica plaques EPS (plaques expandides de plàstic cel lular de poliestirè) que s'utilitzen per a realitzar aïllaments en la indústria de la construcció.

Imagen

Especialitzat en el sector de les instal·lacions XPS

Segons les seves pròpies declaracions, aquest fabricant italià es va decidir per l'oferta de la Berstorff GmbH a l'hora d'invertir en la nova línia d'extrusió d'escumes de plàstic cel lular XPS perquè, amb la seva combinació única al món d'extrusores de doble cargol sens fi i d'un sol cargol sense fi, Berstorff GmbH s'ha convertit en una de les principals marques d'aquest segment. "Els més importants fabricants de plaques de plàstic cel lular dur XPS s'utilitzen en l'actualitat la nostra tecnologia d'extrusió". "Només en els darrers 5 anys vam vendre 15 instal·lacions d'aquest tipus", explica Meyke, el director del departament d'extrusió d'escumes plàstiques de Berstorff, i afegeix: "A causa de la creixent demanda de plaques XPS per al sector de la construcció i per raons d'eficàcia econòmica les empreses transformadores de plàstics demanen línies d'extrusió que ofereixin capacitats de producció cada vegada més grans però que permetin simultàniament l'ús d'agents expansors respectuosos amb el medi ambient. Un objectiu que no s'assoleix normalment amb dos extrusores d'un sol cargol sens fi.
Les plaques XPS es caracteritzen per la homogènia estructura de la seva escuma de cèl·lules tancades
Gràcies a la seva àmplia gamma de productes i la seva experiència de molts anys en la construcció d'extrusores, l'empresa Berstorff GmbH pot oferir no només extrusores de doble cargol sens fi sinó també extrusores d'un sol cargol sens fi tècnicament perfeccionades. "A més precisament en les nostres línies XPS ens resulta de gran ajuda el nostre enorme bagatge d'experiències en la construcció de grans extrusores d'un sol cargol sense fi, ja que la capacitat de producció d'una línia de fabricació d'escuma de plàstic cel lular no només depèn de la capacitat de plastificació de l'extrusora primària, sinó en primer lloc de la potència de refrigeració de l'extrusora secundària ", aclareix Meyke.

La combinació ZE / KE ha assolit un nivell òptim

En una instal lació d'extrusió tàndem Berstorff funciona com extrusora primària una extrusora de doble cargol sens fi de marxa sincrònica que gràcies al seu òptim barrejat no només permet l'elaboració de receptes amb una gran quantitat de components, sinó també l'ús d'agents expansors respectuosos amb el medi ambient com el CO2. "Actualment estem equipant les instal·lacions XPS amb extrusores de doble cargol sens fi dels tipus ZE 60 a ZE 130 i d'aquesta manera aconseguim cobrir una àrea de producció de fins a 2.000 kg / h", informa Meyke. A partir d'una producció de 1.000 kg / h s'utilitza com extrusora secundària una extrusora d'un sol cargol sens fi gran del tipus KE 400 que és capaç de seguir homogeneïtzant la massa fosa i gaseada de poliestirè quan aquesta es troba a uns 200 º C i refredar fins als 110 ° C. "Altres característiques úniques de les nostres instal·lacions són un sistema optimitzat de bombes d'injecció que consta de tres bombes individuals per a la injecció de fins a tres tipus diferents d'agents expansors, així com la utilització d'acers especials que asseguren una protecció anticorrosiva òptima en els cargols sense fi i cilindres. Per a la extrusora secundària es continua utilitzant l'aigua com a mitjà d'atemperació circulant. "En combinació amb una construcció especial dels cilindres s'assoleixen òptimes potències de refrigeració en l'extrusora secundària", explica el responsable de productes.
Imagen

Posada en funcionament ràpida i fiable

Al fabricant italià van convèncer especialment la rapidesa i senzillesa de la posada en funcionament de la instal lació completa per part de l'equip de Berstorff. Només deu dies després de la instal lació la línia completa, amb els seus 100 m de longitud, ja estava produint plaques en les especificacions desitjades. En Verolanuova estan funcionant una extrusora de doble cargol sens fi del tipus ZE 110 i una extrusora d'un sol cargol sens fi KE 400. Aquestes extrusores produeixen escumes plàstiques amb una amplada estàndard neta de 600 mm i un gruix de 30 a 100 mm. Les plaques es tallen transversalment i en les vores se'ls practica un tall recte, una execució de ranura i chavetero o una unió amb engrapat escalonat, depenent de la seva àrea d'aplicació. Opcionalment reben les plaques de plàstic cel lular una superfície d'estructura especial.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis