Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Helmut Roegele en la K de la mano de Illig, Buss y Kentya

Helmut Roegele en la K de la mà d'Illig, Buss i Kentya

24/09/2013

Illig (Hall 3, A52)

En la K d'aquest any, Illig presenta la termoconformació del futur amb les màquines roll-fed equipades amb la innovadora IC-Technology. Les màquines equipades amb el 'Concepte Control Intel·ligent Illig' apareixen marcades amb l'afegit 'IC'. Aquest nou concepte eleva la termoconformació a un nou nivell: l'optimització del procés dinàmic, un dels elements d'aquest concepte, permet per primera vegada utilitzar l'òptim d'una línia de termoconformació, proporcionat per la tecnologia de màquines d'avui dia, és a dir les unitats de servomotor s'empren en totes les seccions de la màquina, ràpidament i requerint un mínim esforç operatiu.

Imagen

En el stand es presenten, en condicions de producció, dues línies de termoconformació roll-fed automàtiques amb màquines i motlles de la sèrie RDM-K i RDKP, equipats amb la nova tecnologia d'IC. Les màquines RDM-K estan dissenyades específicament per a la producció en sèrie de gots de diferents formes i grandàries amb material termoplàstic. Les termoconformadoras roll-fed de la sèrie RDKP produeixen safates i paquets amb frontisses, que s'utilitzen per exemple, per a la protecció de productes alimentosos durant el transport i presentació en el prestatge del supermercat. En el stand es produiran gots d'APET en una màquina 54K IC-RDM amb una àrea de conformat de 520 x 300 mm². La màquina està equipada amb un motlle de 18 cavitats, és a dir, es poden produir més de 50.000 gots per hora. D'altra banda, la màquina 72 IC-RDKP produeix envasos amb frontisses en PP (àrea màxima de 756x535 mm²) en un motlle de sis cavitats.

Buss Compounding (Hall 16, A59)

El gran protagonista de Buss en aquesta edició de K és el nou mesclador de PVC quantec G3 per al processament en grànuls d'alta qualitat. Aquesta nova versió de la tercera generació d'amasadoras d'alt rendiment Buss quantec inclou nombroses millores, entre les quals destaquen una finestra més gran de processament, major rendiment, i una més alta qualitat del producte. Buss també ha aconseguit reduir no només el cost d'inversió de la màquina, sinó també els costos específics de procés.

El quantec G3 incorpora dotze anys de coneixements i experiència de la tecnologia 4-flight de Buss. Les seves característiques mecàniques i tecnològiques clau són una secció més llarga de processos, ara ampliat a 14 L / D (L = longitud de la secció de procés, D = diàmetre de la claveguera) —per a una millor barreja i major rendiment— i el diàmetre més gran de la zona d'entrada. La transició suau al petit diàmetre de la zona dels mescladors/amasadores es veu facilitada pels revestiments cònics d'acord amb els requisits específics del producte. A més, la claveguera exterior a diàmetre de l'eix s'ha augmentat a 1,62. Això augmenta el volum de rendiment disponible a una velocitat constant.

Buss arriba a la K amb el quantec G3
Buss arriba a la K amb el quantec G3.

Una característica fonamental del quantec G3, quant a la qualitat del producte, és el disseny patentat de les aletes de la seva claveguera. La geometria de la superfície, d'una forma lliure optimitzada, assegura un espai de cort constant entre les aletes i els perns de pastat –sobretot la longitud de l'aleta de la claveguera–. Aquesta geometria juga un paper decisiu, en particular per a un pastat i una barreja suau, mitjançant el manteniment de la força de cort constant sobre el producte i eliminant d'aquesta manera qualsevol risc de sobrecalentamiento local.

Kentya (Hall 17, A79)

Una vegada més Helmut Roegele està present amb Kentya en Düsseldorf. Durant la fira s'exposa un model de màquina estàndard, la K/S 65.33, model que s'ha utilitzat amb gran acceptació com coextrusora en les nostres línies per a la transformació d'APET reciclat.

Aquestes línies d'extrusió estan tenint molt èxit pel seu competitiu preu, senzill maneig i gran flexibilitat respecte a les necessitats del client, per tractar-se d'una marca pròpia. Tot això sense incorporar equips de cristal·lització.

foto

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis