Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BYG aumenta su gama de productos para trabajos de demolición y minería
Presentació de novetats

BYG augmenta la seva gamma de productes per a treballs de demolició i mineria

Redacció Interempresas17/09/2013

BYG, empresa de referència internacional en la venda de recanvis per a maquinària de moviment de terres, amb més de 40 anys d'experiència en aquest mercat, segueix expandint el seu catàleg. En aquesta ocasió presenta la nova gamma Premium Line d'implementos de demolició, i la nova gamma de material de desgast per a mineria Futura Mining.

Premium Line és la nova gamma d'implementos de demolició que la marca Trevi Benne presenta, equipada amb el dispositiu multiplicador de potència Impact Booster. L'Impact Booster és el resultat de mesos invertits en recerca i disseny, banc de proves, hores de proves de camp. Un concentrat de tecnologia i potència en el seu estat més pur.

Les sèries d'implementos MK Premium i HC Premium ja estan disponibles dins de la Gamma Premium i poden ser adquirides amb el nou Impact Booster de sèrie.

Impact Booster
Impact Booster.

Què és l'Impact Booster?

És un dispositiu hidràulic integrat que multiplica la potència (entesa com a pressió de treball de l'excavadora).

Com funciona?

Atacant el material, si la pressió de l'excavadora no és la sevaficiente per triturar, s'encén automàticament l'Impact Booster que permet multiplicar la pressió que prové de la maquinària (pre calibrada a 250 bar) aconseguint un bec de 750 bar.

Quins avantatges té?

Una pressió de treball i flujo inferior condueix a:

-Consumo de combustible reduït un 20%

-Menor impacte ambiental

-Temps cicle obertura/tanqui en 3,5 segons

-Reducció del pes general de l'equipo

-Augmento del rendiment del 25%

Futura Mining

La marca de material de desgast Futura de BYG incorpora una nova gamma de productes específica per a mineria: Futura Mining. A més de dents, pre-dents i passadors, aquesta gamma incorpora també protectors de fulla per a excavadores de gran tonatge (fins a amples de fulla de 230mm o 9 polzades).

Dent RC de Futura Mining
Dent RC de Futura Mining.

La dent RC (Rock Chisel) que ara es presenta està disponible en tres talles:

- FM920 (per a maquinària Hitachi EX3600, Terex RH170, Caterpillar 6040, Komatsu PC4000, Demag H285S i Liebherr R9400, R9350 i R994B).

- FM1120 (per a maquinària Hitachi EX5500 i EX5600, Terex RH340 i RH360, Caterpillar 6060, Komatsu PC4000, PC5500 i PC5500-6, Demag H485S i Liebherr R995).

- FM1220 (per a maquinària Hitachi EX8000, Terex RH400, Caterpillar 6090FS, Komatsu PC8000, Demag H48JS i Liebherr R996 i R9800).

La dent Futura Mining rock chisel és simètric i compta amb reforços laterals, superiors que protegeixen la zona d'ancoratge i està fabricat amb més material de desgast que la competència. Aquest material de desgast extra apareix en la superfície central de la dent per incrementar el rendiment autoafilante del mateix.

La dent RC a més compta amb 2 opcions d'encaix: Opció standard (Ancoratge de martell, fa a la dent adaptable al sistema Posilok d'Esco) i Opció Hammerless (Sistema d'ancoratge exclusiu que permet l'ancoratge de la dent amb una clau Allen standard i un gir de 90º per a màxima seguretat de l'operari, permet l'encaix de la dent en sistemes Posilok Plus d'Esco).

Nota: Posilok i Posilok Plus són marques registrades d'Esco Corporation. Els noms, descripcions i referències d'altres fabricants s'utilitzen únicament a manera de referència.

Empreses o entitats relacionades

Byg, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis