Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una empresa brasileña invierte en la instalación de tubos de la marca KraussMaffei Berstorff

Una empresa brasilera inverteix en la instal·lació de tubs de la marca KraussMaffei Berstorff

04/09/2013

4 de setembre de 2013

Els tubs i accessoris de Corona, una de les principals processadores brasileres de plàstics, va encarregar a KraussMaffei Berstorff –representat a Espanya per Coscollola–, grup alemany dedicat a la fabricació de màquines i instal·lacions per a la producció i la transformació de matèries sintètiques i de goma, la combinació d'extrusora Berstorff/tub d'adreça per ser utilitzat en la fabricació de tubs de PVC. La instal·lació —equipada amb dos models, una extrusora de doble rosca contra una rotante paral·lela 36D KMD 108-36I2 i un capçal  per a tubs KM-RK23K— serà muntada en breu a la fàbrica de Joinville per a la producció de canonada de clavegueram en rang de dimensions de 75 x 1,8 a 250 x 7,3 mm.

Corona durant molts anys va ser client de la fabricadora alemanya, i en aquesta ocasió va tornar a apostar per ells, segons afirma Bruno Sommer, gerent d'extrusió de la Filial Krauss Maffei de Brasil: "La productora de Joinville és considerada una de les fàbriques de tubs més modernes d'Amèrica del Sud i estem molt orgullosos, doncs en breu, aquesta fàbrica produirà nous models d'extrusora i extrusora de capçal de tubs de PVC".

Màquina KraussMaffei Berstorff de la sèrie 36D per a la producció de tubs de PVC

Màquina KraussMaffei Berstorff de la sèrie 36D per a la producció de tubs de PVC.

El model KMD 108 I2/R completa el programa d'extrusores de doble rosca contra rotantes paral·leles de KraussMaffei Berstorff 36D sent dissenyada per treballar amb capacitats de mitja producció i de baixa de 450 a 1.000 kg/h. D'aquesta manera, el client també es beneficia d'una major flexibilitat. En el disseny general d'una extrusió perfecta de tubs de PVC, la realització de tubs d'adreça, a través de dos nous models, està integrat amb els components del sistema per ajustar-ho de la millor forma, i cobrir una àmplia gamma de diàmetres. Principalment, el model KM-RK 23-250 cerca un alt rendiment i flexibilitat per poder ser utilitzat amb una capacitat de producció d'1.000 kg/h.

Les extrusores de doble rosca contra rotantes paral·leles 36D com a capçals de tubs s'han adequat per al processament de múltiples fórmules de PVC. El concepte de rosques HPG (High Performance Geometry) proporciona elevada flexibilitat de tecnologies de processos, assegurant la fabricació del material de forma homogènia. La unitat de processament de la 36D augmenta i assegura el procés i garanteix una producció de seguretat elevada. Tots els capçals de tubs són projectats tèrmicament amb una tecnologia de flux que garanteix una qualitat òptima en els tubs. S'aconsegueix en treballar al principi de suport de tiratge d'aranya, que va ser comprovat especialment per processar materials tèrmicament sensibles. La companyia busca garantir una perfecta distribució de fusió en toleràncies en espessor de paret i d'aquesta manera assegurar una producció econòmica.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis