Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rendimiento óptimo en el almacén automatizado de palés de SSI Schaefer en ICP Logística

Rendiment òptim en el magatzem automatitzat de palés de SSI Schaefer en ICP Logística

25/07/2013

25 de juliol de 2013

ICP Logística és un operador de logística avançada, amb una orientació diferencial cap al desenvolupament tecnològic de la gestió de la informació. En el seu magatzem central de Meco es va automatitzar una part del seu magatzem de palés. La solució aportada per SSI Schaefer consisteix en una prestatgeria de dos passadissos de doble fons amb 3.732 ubicacions en total. Per emmagatzemar i desalmacenar els palés es van instal·lar 2 transelevadores de corba, cadascun treballant en el seu propi passadís, amb la peculiar característica de poder desplaçar-se ràpidament d'un passadís a l'altre. Aquesta duplicitat aporta a la instal·lació una redundància extremadament necessària per al nostre client: Durant la fase de manteniment d'un transelevador, aquest s'aparca en una zona destinada per a treballs de manteniment o reparació, i l'altre transelevador continua amb el seu funcionament amb accés complet i lliure a totes les ubicacions de tots dos passadissos, mantenint un rendiment d'instal·lació molt positiu.

La instal·lació també compta amb la seva capçalera de vies transportadoras, on les unitats de transport a emmagatzemar passen uns controls en el punt d'inducció, com són pes, estabilitat del palé, lectura d'etiqueta i comprovació de la qualitat del palet. En cas necessari s'afegirà automàticament un palé que tingui les dimensions i condicions necessàries per ser transportades en un sistema automàtic.

El control de tots els elements d'aquest sistema la duu a terme el ‘Control de flux de materials’ Wamas-MFC, que assegura una òptima execució de les ordres de transport, assignades pel sistema propi d'ICP Logística, Scl.net, mitjançant un interface amb aquest. El muntatge i engegada del sistema es van realitzar seguint els estàndards de qualitat que ostenta SSI Schaefer, a més d'avançar en tres setmanes el punt d'inici productiu, gràcies a un treball reeixit de tot l'equip involucrat.

La solució aportada per SSI Schaefer consisteix en una prestatgeria de dos passadissos de doble fons amb 3.732 ubicacions en total...
La solució aportada per SSI Schaefer consisteix en una prestatgeria de dos passadissos de doble fons amb 3.732 ubicacions en total. Per emmagatzemar i desalmacenar els palets es van instal·lar 2 transelevadores de corba, cadascun treballant en el seu propi passadís, amb la peculiar característica de poder desplaçar-se ràpidament d'un passadís a l'altre.
Aquesta instal·lació ofereix als clients d'ICP Logística la possibilitat de tenir una solució d'emmagatzematge d'entrada d'altíssima capacitat i disponibilitat. Des d'aquest magatzem, és possible alimentar sistemes de picking directe sobre palet per a operacions de gran volum, picking robotitzat en el S.P.A. de C. (magatzem de tipus miniload), batch picking o qualsevol altre mètode de picking/packing dels disponibles en ICP Logística. A més, el sistema és molt flexible ja que pot variar en temps real el seu mètode de treball en funció de les necessitats del client, de les seves diferents tipologies de comanda, les seves divisions o les seves campanyes.

ICP Logística, empresa espanyola, és capdavantera en els sectors de les Telecomunicacions i Automoció, a més d'operar en altres sectors d'alta exigència logística com a Farmàcia, Serveis IT, Energia, Electrònica de Consum, Cosmètica, Editorial o Alimentació, i amb un creixement mitjà anual superior al 30%. Amb més de 55.000 metres quadrats de magatzems, les seves instal·lacions centrals se situen en el Corredor de l'Henares de Madrid i està present en altres places estratègiques com Las Palmas de Gran Canària i Bilbao. La companyia, situada entre les 15 primeres companyies del sector amb una facturació de més de 43 milions d'euros en 2012, gestiona més de 4 milions d'expedicions a l'any amb una plantilla de 350 persones.

foto

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis