Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La manzana de oro de Helmut Roegele S.A. celebra sus 50 años de historia
La companyia celebra 50 anys al servei de la indústria transformadora de plàstic amb l'esperit innovador i emprenedor que els ha fet capdavanters

La poma d'or d'Helmut Roegele S.A. celebra els seus 50 anys d'història

Lara Guardiola28/06/2013

Les grans històries comencen gairebé per casualitat. N'hi ha prou amb l'ímpetu d'un emprenedor, una idea que arrossega al canvi i arriba a la transformació. Corrien els anys seixanta quan Helmut Roegele va veure una oportunitat de negoci en un exemplar de la revista Kunststoffe. Encara que la seva professió com a gerent d'una important empresa no estava relacionada amb el plàstic, li va cridar l'atenció un reportatge d'un fabricant de màquines d'injecció que buscava representants lluny d'Alemanya. Una oportunitat que va portar a aquest inquiet emprenedor a aventurar-se a Espanya amb una maleta plena d'il·lusió, fascinació i alguns estalvis. No va oblidar l'exemplar de Kunststoffe, que li acompanyava en el seu maletí juntament amb els catàlegs de les màquines d'injecció de reunió en reunió. Just quan el somni començava a esvair-se, tot el treball i la il·lusió invertits van donar el seu fruit amb l'arribada de la primera comanda important. Aquesta comanda va canviar la vida de la família Roegele que es va instal·lar a Barcelona. Helmut  va fundar l'empresa Helmut Roegele S.A. L'empresa va collir èxit després d'èxit, obtenint la posició capdavantera del sector. Una posició que, 50 anys més tard, manté gràcies als valors que van portar a aquell jove emprenedor a transformar una idea en l'empresa capdavantera en representació i distribuïdora mundial de fabricació de maquinària transformadora de plàstic, al mercat espanyol i portuguès.

Les instal·lacions d'Helmut Roegele S.A. de 3.500m2, està conformada per un conjunt d'instal·lacions modernes amb l'última tecnologia...

Les instal·lacions d'Helmut Roegele S.A. de 3.500m2, està conformada per un conjunt d'instal·lacions modernes amb l'última tecnologia.

La companyia familiar Helmut Roegele S.A. va ser fundada l'any 1963 per Helmut Roegele, un important empresari d'origen alemany que va aixecar a Espanya una filosofia de vida: humanitzar el sector de transformadors de plàstic. Però l'origen d'Helmut Roegele S.A. prové de l'empresa que Helmut va fundar prèviament, RIS (Representació, Importació i Subministraments), una petita societat que llançava una innovadora tecnologia de transformació de plàstic. Amb RIS va tenir lloc una transformació en la indústria, Helmut va representar la primera màquina d'injecció amb claveguera i vàlvula antiretorno, propietat de la signatura Stuebbe (fabricada l'any 1956). Entre els serveis que oferia RIS destacava l'assessorament, tramitació i gestió per a la importació de maquinària a Espanya. Un servei actual de 'partner' que l'empresa segueix mantenint per cobrir les necessitats dels seus clients.

Helmut Roegele, fundador de la companyia present a Espanya des de 1963 i líder del sector
Helmut Roegele, fundador de la companyia present a Espanya des de 1963 i líder del sector.

Entre els anys 1963 i 1966 la companyia va aconseguir reunir un ampli portfolio format per 13 marques alemanyes, empreses de prestigi i de referència mundial com són: Illig, Rapid, Kallfass, Hesta, Anger, entre unes altres. Moltes d'elles, a dia d'avui, segueixen confiant en la labor d'Helmut Roegele. A principi de la dècada dels anys 70, l'empresa va donar un altre pas molt important amb la signatura del contracte de col·laboració amb la companyia austríaca Engel, i així mateix, també va ser nomenada representant oficial i exclusiu al mercat espanyol d'aquest fabricant d'inyectoras. Avui, Helmut Roegele S.A. celebra els seus 50 anys d'història. La companyia, situada al Polígon Industrial de Vaig moldre de la Bastida a Rubí (Barcelona), ha assistit al llarg de tots aquests anys a diferents canvis, sempre enfocats cap al progrés professional i personal. Un d'ells afecta de forma personalitzada a la jubilació del seu fundador Helmut Roegele que ha deixat el maneig del timó al seu fill Bernd Roegele com a director general de la companyia..

En la imatge posa Bernd Roegele, gerent de la companyia
En la imatge posa Bernd Roegele, gerent de la companyia.
L'empresa celebra 50 anys com a representant capdavanter de les majors empreses dedicades a la fabricació de maquinària, a més de ser la distribuïdora exclusiva a Espanya i Portugal d'algunes de les marques de referència a les diferents tecnologies de transformació de plàstic. La companyia representa a Engel (màquines d'injecció, robots i motlles), Illig (màquines i motlles per a termoconformació), Geaf (soldadura AF), Weber (línies d'extrusió perfilis/tubs), Buss AG (extrusió/compounding), Single (atemperadores i refrigeradors), Koch (dosificadors, mescladors i deshumidificadores), Van Dam (impressió offset en sec), i Wanner (molins trituradores). Per a això, a més d'una actitud emprenedora i esperit de sacrifici ha necessitat embolicar-se d'un gran equip de professionals que treballen dia a dia per satisfer les exigències dels seus clients. Les instal·lacions de la companyia són àmplies i modernes. Distribuïdes en 3.500 m2 , es troben diferents sales específiques de serveis com són: un taller totalment equipat, una sala 'showroom', un aula de formació i una sala d'Atenció al Client.

Helmut Roegele S.A. un company de viatge

En un context de crisi, Helmut Roegele S.A. contínua sent, més que un nero comercializador, un veritable company de viatge adequat per a les empreses del sector. La capacitat de llegir les noves oportunitats que ofereix el mercat, l'elaboració d'estratègies competitives de disseny i màrqueting, la recerca i el desenvolupament de noves tecnologies implantats en màquines automatitzades, l'apropar el futur del sector a el 'ara' segueix situant a la companyia en una molt bona posició al mercat. En un entorn econòmic molt degradat, Roegele aposta més que mai per la internacionalització, el perfeccionament i la millora de la qualitat dels seus serveis d'excel·lència. Així, ofereix un ventall de solucions personalitzades segons les característiques de les empreses dels seus clients i les seves necessitats reals, un servei postvenda que millora de forma contínua gràcies a la col·laboració amb els seus clients, dia a dia. Com també un servei de logística ràpid i àgil, capaç de servir les seves comandes a qualsevol regió dins de la seva xarxa de servei, des de qualsevol punt d'Europa. A causa de la constant innovació de la companyia per aconseguir la major comoditat i satisfacció dels seus clients, disposa d'un servei de màquines de segona mà, que ofereix la major qualitat en maquinària a preus assequibles per a la butxaca del client. Aquest servei està especialitzat en màquines d'injecció de plàstic i instal·lacions de termoformado.

Entre les claus de l'èxit de la companyia establerta a Barcelona, es troba el servei de distribució de recanvis originals a preus de mercat amb una garantia de 24 mesos. Un sistema informàtic actual, connectat directament amb el fabricant, que permet localitzar els recanvis amb agilitat i precisió, i verificar la seva disponibilitat en tan sol uns minuts. Destaca la seva vocació pel servei, el seu ampli coneixement i experiència, i els seus professionals tècnics. No és un tòpic, l'equip tècnic de Roegele compta amb una gran experiència i polivalència que permet oferir al client una resposta resolutiva en poc temps, i una atenció excel·lent i responsable. Entre els serveis que ofereix aquesta línia, es troben: l'atenció telefònica, diagnòstics 'online', contractes 'Hot-Line 24/7', manteniments preventius i mesuraments electrònics.

Helmut Roegele S.A...

Helmut Roegele S.A. inverteix en valors essencials com el treball en equip, una sòlida preparació i formació contínua i unes instal·lacions perfectament dissenyades per oferir el millor servei als seus clients.

D'altra banda, per a la companyia és essencial oferir un excel·lent servei de formació, conèixer les propietats i aplicacions de les màquines i dels equips subministrats als clients amb l'objectiu d'obtenir un rendiment i aprofitament òptim. Per això, la companyia posa l'èmfasi a garantir una formació adequada i contínua tant per als clients com para el seu personal intern i extern. Per exemple, mitjançant cursos de formació i de reciclatge que poden realitzar-se en les pròpies instal·lacions de la companyia, o bé, en les instal·lacions dels clients que així ho requereixin. Els valors que van acompanyar a Helmut en la formació i fundació de la companyia fa 50 anys, continuen presents avui com el sòlid pilar que ajudarà a construir un futur competitiu no només per Helmut Roegele S.A. sinó per a tot el sector de transformadors de plàstic.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis