Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Berstorff potencia el sector de la técnica de láminas
Té la seva pròpia escola tècnica per a instal·lacions de làmines i de planxes

Berstorff potencia el sector de la tècnica de làmines

15/05/2005
Des de principis de 2005, la companyia Berstorff , representada a Espanya per Coscollola Comercial, disposa de la seva pròpia escola tècnica per realitzar proves amb làmines i planxes. En el futur, la companyia posarà a disposició dels seus clients dues línies completes perquè puguin dur a terme proves. L'èxit que la companyia porta obtenint des del passat exercici fiscal en el sector del laminat, ha estat decisiu per decidir l'actual estructura de l'Escola tècnica.
Calandria acabadora flexible
Calandria acabadora flexible
La primea línia amb tecnologia d'extrusora de doble cargol, s'utilitzarà per a la realització de proves relatives a la producció de làmines tècniques, làmines d'embotició d'alta qualitat, làmines amb reforçament de teixit o làmines de PET no sec. Aquesta línia, va començar la seva activitat a principis del passat mes de gener donant servei a un client que va realitzar proves relatives a la producció de làmines de teulada.

La posada en servei de la segona línia, amb tecnologia d'extrusora d'un sol cargol, estava prevista per aquest mes d'abril. S'utilitzarà principalment per realitzar proves en el camp de les làmines d'embotició profunda estàndard, làmines de PET sec així com proves per a la producció de per exemple, planxes transparents, és a dir, de planxes PMMA (polimetilmetacrilat) o PC (clorur de polivenilo) amb un alt valor òptic.

La preparació tècnica de la primera línia es correspon amb l'experiència de Berstorff en el sector de les làmines. Des de fa més de vint anys la companyia ofereix sistemes i instal·lacions clau en mà per a la producció de làmines i planxes d'alta qualitat. La segona línia de la nova Escola tècnica de Berstorff reflecteix l'ampliació de la cartera de productes actual: Berstorff cobreix ara també el sector de les làmines d'embotició profunda estàndard. Això es basa en la sinergia guanyada amb la KMB Seido Technology en Buchholz. Els components de màquines importants de la filial de Berstorff, com per exemple, la tecnologia d'acabat, també s'utilitzaran en aquesta instal lació a l'escola tècnica. Especialment fabricants petits i mitjans de làmines d'embotició profunda estàndard tenen amb Berstorff i KMB Seido socis de contacte amb una alta competència.

Tecnologia d'extrusora de doble cargol sens fi per làmines d'alta qualitat en la gamma d'alt rendiment
Els components essencials de la primera línia són una extrusora de doble cargol sens fi ZE 60 A UT, una bomba d'engranatges, un canviador de cribratge, diverses filtres de ranura ampla així com una calàndria acabadora de tres cilindres 400/400/400x1.300. Es poden aconseguir cabals de fins a 600 kg / h amb una amplada màxima de làmina d'aprox. 1000 mm.
La línia treballa acord amb el denominat "procediment inline-compound", és a dir els passos de producció Compoundizar i Extrusió es resumeixen en un procés continu (inline-compound). D'això són importants avantatges econòmics i relatives a la tècnica de procediment per exemple, per la mecanització directa de matèries primeres barates (granulats, pols, retalls, líquids) en lloc de compostos acabats cars. A més es poden mecanitzar fins a un cent per cent dels productes reciclats. Altres avantatges del compoundizado inline: La menor càrrega tèrmica del material i la millor homogeneïtzació vetllen per una qualitat millorada del producte. Les substàncies de farcit i de reforç es poden integrar directament en grans proporcions.

A més de la tecnologia d'extrusora de doble cargol sens fi s'ha de ressaltar la calàndria acabadora com una altra particularitat tècnica. La calàndria acabadora de tres cilindres es pot bascular i operar tant en la posició horitzontal com també vertical. Per això s'ha emplaçat l'extrusora regulable en l'altura sobre una taula elevadora. Com a control del procés es fa servir la nova generació de controls "Berstorff Process Control Advanced".

Per làmines tècniques i làmines d'embotició profunda d'alta qualitat
Per làmines tècniques i làmines d'embotició profunda d'alta qualitat

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis