Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schaefer presenta la nueva generación de transelevadores Exyz para palés
Augment de la productivitat a un cost més baix, amb responsabilitat en l'ús enérgetico i major agilitat i rápidez en el lliurament de material, fa de la máquinaria d'Exyz un bon aliat per a l'empresari.

SSI Schaefer presenta la nova generació de transelevadores Exyz per palés

Redacció Interempresas16/04/2013
Els innovadors transelevadores d'Exyz aporten avantatges en termes d'eficiència, major flexibilitat i més capacitat de magatzematge. Gràcies a la seva nova tecnologia, capaç d'estalviar en el consum energètic i augmentar la productivitat, està reemplaçant als translevadores més destacats com a última generació”.
El transelevador Exyz per palés última tecnologia dissenyada per SSI Schaefer, estalvia temps i augmenta la productivitat...
El transelevador Exyz per palés última tecnologia dissenyada per SSI Schaefer, estalvia temps i augmenta la productivitat, reduint el consum d'energia.
Amb la comercialització de la generació més jove de transelevadores, SSI Schaefer ha obert nous camins: lluny de la producció de diferents aparells adaptats individualment i cap a la combinació individual de components estandarditzats. Diferents elements bàsics produïts en sèrie componen la base per a complets equips finals a mesura dels clients: des d'un transelevador amb un o dos mastelers i un o dos dispositius de càrrega per a un magatzematge i desalmacenaje simple, doble o múltiple, o un disseny 'Orbiter', un nou concepte de final de carrera i amb muntatge específic segons el client. “Amb les variants d'un o dos mastelers d'Exyz, hem desenvolupat i realitzat un sistema modular totalment nou per a tot el mercat de transelevadores de 8 a 45 m d'altura”, explica Markus Segellin, cap de productes de transelevadores per palés en SSI Schaefer.

La innovadora tecnologia Exyz s'avança al futur

“Des de mitjan 2012, s'està aplicant el concepte en noves comandes i, en cas necessari, també està substituint als transelevadores existents en els projectes de modernització”. La designació Exyz representa tot allò en els quals destaca el nou transelevador. 'I' d'eficiència pel que fa al consum energètic i a la productivitat, en les tres dimensions dels eixos X, I i Z: moviments longitudinals i transversals, així com de magatzematge i desalmacenaje. Abans de res, Exyz es caracteritza per la seva construcció compacta, que promet beneficis per al client. “Un preu atractiu, menys temps per al lliurament i l'engegada i una alta fiabilitat gràcies als components provats”, resumeix Segellin. “Però les innovacions tecnològiques realitzades amb el concepte Exyz suposen molt més que l'avantatge econòmic que es pot aconseguir en els processos de magatzematge”.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis