Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mesas elevadoras para cualquier carga y formato
Disset Odiseu explica al seu catàleg amb models manuals i elèctriques, de tijera simple, doble o triple, entre uns altres

Taules elevadores per a qualsevol càrrega i format

Redacció Interempresas12/04/2013
Disset Odiseu compta amb una de les gammes més extenses del mercat quant a taules elevadores. El seu ampli catàleg inclou models de simple, doble, triple o cuádruple tijera, tijera doble en tandem, taules preparades per treballar en fossat o models superplanos amb rampa per treballar a nivell de sòl. Són taules elevadores que no requereixen instal·lació i es connecten directament al corrent trifàsic, dotades de pack motor integrat en l'estructura o separat en els models superplanos.

A més l'empresa disposa de taules elevadores d'altes prestacions per a grans càrregues o per treballar amb una alta freqüència de treball. Aquestes taules poden configurar-se amb una àmplia gamma de múltiples accessoris com a rodes, manxes perimetrals, plataformes giratòries, vies de corrons, etc. Amb possibilitat de realitzar projectes a mesura segons les necessitats del client.

Les taules elevadores electrohidráulicas de simple tijera tenen una capacitat de càrrega fins a 20 tones, segons el model...
Les taules elevadores electrohidráulicas de simple tijera tenen una capacitat de càrrega fins a 20 tones, segons el model.

Taules amb control de velocitat i seguretat davant obstacles

Les taules de Disset Odiseu, tant les de tijera simple com les de doble o triple tijera vertical, compten amb sistema d'elevació mitjançant un mecanisme de simple tijera amb rodaments lliures de manteniment. La força d'elevació d'aquestes es poducto gràcies a un o dos cilindres oleohidráulicos fixats en l'i nterior del mecanisme de tijera. Cada cilindre porta integrada una vàlvula que limita la velovidad de descens fins al 50% aproximadament de la velocitat admesa pel cirtuito hidràulic. Compten amb llistó de contacte en alumini, fixat a les vores eternes de la plataforma, que deté el descens quan troba algun obstacle. El control d'atur és mitjançant fi de carrera.

El model de taula de tijera doble MSA1455, amb una capacitat de càrrega fins a 2.000 kg
El model de taula de tijera doble MSA1455, amb una capacitat de càrrega fins a 2.000 kg.

La taula es controla mitjançant una caixa de pulsadores connectada al quadre elèctric. A més, compten amb funció de ‘operari present’. En el cas a més de les de doble i triple tijera vertical, la caixa de pulsadores incorpora un polsador d'atur seguretat, ‘Stop’, d'enclavamiento.

Aquestes taules incorporen suport de fixació per a la inspecció.

Les taules de tijera triple, com el model MSA1485, fins a 2.000 kg de càrrega, es lliuren muntades i llistes per connectar-se...
Les taules de tijera triple, com el model MSA1485, fins a 2.000 kg de càrrega, es lliuren muntades i llistes per connectar-se.
Imagen

Extraplanas

Les taules elevadores súper planes estan disponibles en versió de plataforma sencera o en ‘O’. Amb unitat de potència en l'exterior, estan dotades de control d'atur mitjançant final de carrera i polsador d'atur d'emergència. El model amb plataforma completament plana inclou rampa d'accés i té una càrrega màxima de 500 a 2.000 kg, mentre que la plataforma en ‘O’ està disponible entre 600 i 1.500 kg de capacitat màxima.

Models mòbils

Disset Odiseu explica també amb diversos models de taules mòbils, manuals o elèctriques, de característiques semblants als anteriors, amb algunes variacions: en el cas dels models manuals, el descens és mitjançant una palanca integrada en el timó i incorporen dues rodes fixes i dues giratòries amb fre dempeus. Amb protecció exterior de les rodes mòbils i bloqueig d'estacionament per realitzar les operacions de càrrega i descàrrega de forma segura. En algun model, com el MSA0058 el timó és plegable.

En aquest cas, la força d'elevació es produeix per l'actuació d'un únic cilindre oleohidráulico amb èmbol cromado ancorat a l'interior del mecanisme de tijera i impulsat per una bomba manual de doble efecte amb accionament per pedal. Amb això es redueix la tensió i fatiga originades a l'hora de manipular càrregues.

La gamma de taules mòbils de Disset Odiseu poden ser manuals o elèctriques
La gamma de taules mòbils de Disset Odiseu poden ser manuals o elèctriques.

En el cas de les taules elevadores mòbils elèctriques, el cilindre porta incorporada una vàlvula que limita la velocitat de descens fins a aproximadament el 50% de la velocitat admesa pel circuit hidràulic (48 mm/s). Aquesta taula es controla mitjançant una caixa de pulsadores connectada al motor, la caixa del qual inclou també un polsador d'atur de seguretat, ‘Stop’, d'enclavamiento. Incorpora frens en les rodes per donar major estabilitat durant els treballs de càrrega i descàrrega de la taula.

foto

Empreses o entitats relacionades

Disset Odiseo, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis