Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación Icil lanza los Icil Executive Workshop

La Fundació Icil llança els Icil Executive Workshop

27/03/2013

27 de març de 2013

La Fundació Icil engegarà pròximament els Icil-Executive Workshop, una nova modalitat formativa en excel·lència creada específicament perquè els professionals puguin aconseguir les metes directives en àmbits molt concrets. Els Icil-Executive Workshop s'organitzen a diversos grups de treball d'una jornada de durada, en els quals es debaten les noves tendències en temes com la petjada de carboni, les condicions de contractació en el transport, l'i-commerce i l'execució logística, l'impacte econòmic de l'obsolescència i la seguretat en la cadena de subministrament.
El projecte és un format formatiu de gran aplicabilitat a través dels quals es poden conèixer els nous paradigmes de la cadena de subministrament, ja que s'analitzen temes d'actualitat que per la seva rellevància i novetat, requereixen ser tractats individualment per obtenir el màxim profit.
Els Icil-Executive Workshop són tallers especialment ideats per intercanviar experiències entre directius i professionals i han estat dissenyats amb sessions interactives i dinàmiques que permeten la participació de tots els assistents. En aquests tallers es preval l'aplicació i posada al dia del coneixement adquirit i l'enriquiment gràcies a les experiències compartides. En les diferents sessions, es combinen elements com la interacció i el desenvolupament professional a l'aula, el compartir les millors pràctiques de management i l'establiment d'un network actiu sobre una temàtica determinada.
Les classes, que es desenvoluparan al llarg d'aquest any, comprenen sis temàtiques capdavanteres que han estat seleccionades per la seva importància dins de la Supply Chain Management: petjada de carboni, efectes de les condicions de contractació en el transport, i-commerce i execució logística, impacte econòmic de l'obsolescència i la seguretat en la cadena de subministraments.
Els avantatges de participar en els Icil-Executive Workshop radiquen a poder centrar-se en aquells aspectes d'interès en un entorn cent per cent executiu, a més de que són programes amb un format enfocat a una adaptació a la realitat de l'entorn.
Tots aquells participants, a més de rebre el certificat Icil-Executive Workshop, podran accedir a descomptes en l'ampli ventall de seminaris i programes de la Fundació. Així mateix, la participació en els tallers, a més de ser una clara oportunitat d'aprenentatge, permet l'accés a l'àmplia xarxa de contactes que conformen la comunitat global de la companyia.

Empreses o entitats relacionades

Fundación ICIL - Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis