Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imcoimsa realiza en Ferroforma 2013 una presentación de lujo de su nueva gama de discos
L'estel de les noves incorporacions és el disc Imcomulti

Imcoimsa realitza en Ferroforma 2013 una presentació de luxe de la seva nova gamma de discos

Redacció Interempresas27/03/2013
Mancant uns mesos per al llançament del seu nou catàleg, la signatura basca va mostrar en Ferroforma 2013 els seus últims models de discos de diamant, amb una nova presentació del producte orientada als sectors de ferreteria i subministrament professional.
Stand d'Imcoimsa en Ferroforma 2013
Stand d'Imcoimsa en Ferroforma 2013.
Imcoimsa, que ha apostat sempre pel sector professional i l'alquilador en particular, vol amb aquesta nova gamma traslladar la qualitat i fiabilitat dels seus discos de diamant a aquests sectors, mantenint les premisses que fan dels seus discos i corones de diamant la solució idònia rendiment-cost.
L'estel de les noves incorporacions és el disc Imcomulti, fabricat amb diamant sintètic amb procés de galvanització al buit en atmosfera controlada i que és el veritable multiús per a tall ràpid, amb una durada 10 vegades superior a un disc abrasiu. És ideal per a empreses i instal·ladors, fusters, electricistes, lampistes i bricolatge. Vàlid per a pedra, granit, maó, ciment, metall, alumini, plàstic, fibra de vidre, materials sintètics i fusta.
Imcomulti, el veritable multiús per a tall ràpid
Imcomulti, el veritable multiús per a tall ràpid.
Destaquen també el model Topconstrucción, un disc general d'obra d'alt rendiment per a taules de tall, multiús per a ús general, granit, formigó, formigó armat, pedra, ferro, ferro colat i el model Turbopower.
Els models Topconstrucción (esq.) i Turbopower (dta.) també es van presentar en Ferroforma
Els models Topconstrucción (esq.) i Turbopower (dta.) també es van presentar en Ferroforma.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis