Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imcoinsa valora positivamente su paso por Ferroforma 2013

Imcoinsa valora positivament el seu pas per Ferroforma 2013

20/03/2013

20 de març de 2013

Imagen

Recentment finalitzada la 20ª edició de Ferroforma, la signatura Imcoinsa, especialitzada en la fabricació i comercialització de maquinària i eina per a la construcció i indústria, fa balanç de la seva participació en aquest esdeveniment. La signatura va desenvolupar una intensa labor comercial i de comunicació en les dates prèvies i durant el desenvolupament de la fira, factors clau per a la catalogació de la seva presència en l'esdeveniment com a satisfactòria.

Especial acceptació va despertar el ‘Programa d'Implantacions’ mitjançant el qual la signatura resol la presentació de la seva àmplia gamma d'articles en els punts de venda. Mitjançant aquest programa, el client professional identifica de forma visual les possibilitats d'optimització i millora de les seves àrees de venda. D'altra banda, des de la companyia comenten que si bé la xifra de vendes han resultat sensiblement inferior a l'obtinguda en l'última edició, i mancant finalitzar les últimes gestions comercials, s'ha millorat un 6% el nombre de visites rebudes i, especialment, el capítol de visitants internacionals, en el qual visitants de més de 14 països d'Europa, Orient Mitjà, Àfrica, i Amèrica s'han interessat pels articles Imcoinsa.

D'altra banda, la signatura va participar en les diferents activitats organitzades per la fira, com el ‘1er concurs al millor stand’, on el d'Imcoinsa va resultar finalista. Així mateix, va presentar dos articles en el concurs ‘Els productes més innovadors de Ferroforma/Bricoforma2013’: el seu sistema Power Test que permet, de forma senzilla i segura, comprovar el correcte funcionament de qualsevol presa elèctrica, i el seu nou disc de diamant Imco-Multi, fabricat amb diamant sintètic amb procés de galvanització al buit en atmosfera controlada. Amb una durada 10 vegades superior a un disc abrasiu, aquest disc és efectiu per a tots els usos: pedra, granit, maó, ciment, metall, alumini, plàstic, fibra de vidre, materials sintètics i fusta.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis