Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se celebra la octava edición de los Debates Icil 2013

Se celebra la vuitena edició dels Debats Icil 2013

18/03/2013

18 de març de 2013

El dijous dia 7 de març va tenir lloc a l'Hotel Auditórium de Madrid, la 8ª edició dels 'Debats Icil – Descobrint el matí', el punt de trobada més important del sector logístic gràcies a la participació de més de 200 professionals logístics que va permetre conèixer les últimes tendències en col·laboració empresarial, innovació logística en serveis, internacionalització empresarial i estratègies enfront de la crisi.
En aquesta edició, les quatre taules de debat van analitzar quatre temes de candent actualitat, no només per al sector logístic sinó per a l'organització de les empreses que han de defensar-se i créixer en un entorn altament exigent i competitiu: Com s'aconsegueix aconseguir la col·laboració interna i amb els proveïdors externs; Innovació logística en els serveis: el tangible versus l'intangible; Com organitzar i mantenir models d'internacionalització d'èxit i Estratègies d'adaptació enfront de la crisi.
La trobada va estar patrocinada per les empreses: Grup Carreras, Kerry Logistics, Saba Parcs Logístics, Grup Sesé, Chep, DHL Express, Toyota Material Handling Espanya, i el Saló Internacional de la Logística (SIL).

Empreses o entitats relacionades

Fundación ICIL - Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis