Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Secado, cristalización y calentamiento en cuestión de minutos y no horas
Kreyenborg presenta la tecnologia tambor d'infrarojos IRD

Assecat, cristal·lització i escalfament en qüestió de minuts i no hores

Redacció Interempresas21/02/2013
Coscollola va participar en la fira Exposólidos, certamen que va tenir lloc del 12 al 14 de febrer en L´Hospitalet (Barcelona), en la qual va aprofitar per donar a conèixer la tecnologia d'assecat IRD i cort sota aigua de Kreyenborg no només per a aplicacions plàstiques corrents. També va donar a conèixer altres productes d'altres signatures que representa.

L'assecat IRD és una tecnologia d'assecat de matèria primera. Aquest, efectuat en tambors d'infrarojos, és famós pel seu assecat ràpid i energèticament eficient. El principal mercat per als assecadors de tambor d'infrarojos és la indústria plàstica.

Al principi el reciclat de PET era l'aplicació principal, en la qual els IRD van demostrar els seus avantatges. Mentrestant, els IRD abasten nombroses aplicacions plàstiques i gairebé diàriament es descobreixen noves aplicacions.

L'experiència adquirida en aplicacions plàstiques va constituir la base per portar altres aplicacions a part del propi mercat de transformació de plàstic.

Avui dia els IRD assequen amb èxit nombrosos materials com a ceràmiques, minerals i ingredients per a l'alimentació.

La tecnologia de plantes Kreyenborg compte molts anys d'experiència en maneig de matèria primera. Sempre s'usen les seves sitges especials i mescladors Universal-Quick per emmagatzemar materials de baixa fluïdesa o homogeneïtzar materials no uniformes en sitges.

De mà del Grup Kreyenborg, els IRD sovint s'instal·len combinats amb altres components del grup. Per exemple el revestiment de materials termoplàstics pegajosos amb pólvores és una solució acreditada, on l'IRD de tecnologia de plantes Kreyenborg i els sistemes de tall sota aigua de BKG adapten el material, estalviant així en tecnologies de producció en línia i oferint propietats de producte inaudites.

Àmbits d'aplicació de l'IRD

Els tambors d'infarrrojos IRD de Kreyenborg s'usen en diverses aplicacions: els camps d'aplicació imaginables són pràcticament il·limitats i no se cenyeixen només a la indústria del plàstic.

Bàsicament, la tecnogía pot utilitzar-se amb qualsevol matèria a orri. El principi operatiu dels infrarojos fa innecessària la preparació de l'aire sec, la qual cosa permet usar-los sobretot en aplicacions amb alts graus d'humitat d'entrada.

Imagen

Avantatges especials per PET i PLA triturado

L'aplicació clàssica del tambor d'infrarojos són sistemes d'assecat i cristal·lització de material triturado i PET granulado. S'usen tant retallades triturados de làmina plàstica procedent de línies de termomoldeo com a restes reciclades del comerç. Els flocs de plàstic també poden barrejar-se amb material nou, no tenint lloc cap segregació per materials en el tambor.

La tecnologia IRD presenta també grans potencials per a l'assecat de PLA, ja sigui material nou o especialment retallades triturados de la producció de làmines bufades.

Particularment per a les restes de làmina plàstica de PLA, que tendeix a tornar-se molt pegajoso en la fase de cristal·lització a 60 °C, el tambor d'infrarojos constitueix un sistema d'assecat ideal perquè el material es troba constantment en moviment.

Imagen

Àmbit d'aplicació de l'IRD

- Assecat de granulados de plàstic (per exemple, ABS, PC, LCP, composts de fusta i PP).

- Cristal·lització i assecat de PET, PPS, PLA (restes triturados i granulado)

- Processos d'assecat amb alts graus d'humitat d'entrada >1%

- Escalfament de granulados i retallades triturados abans del seu processament ulterior (per exemple PVC, PE), entre altres raons, per augmentar la producció en l'extrusió).

- Processos tèrmics d'eliminació d'oligómeros restants i elements volàtils

- Operacions d'assecat en la indústria alimentària i farmacèutica.

Imagen
Els equips exposats en el seu stand sfueron els següents:

  • Unitat de transport per a pols Metre PCN per a materials de flux dens. Utilitza una vàlvula de papallona (DN 300 mm) que garanteix una descàrrega segura del material.
  • Equipo de dosatge gravimétrico C-Flex amb cabals entre 1 i 6.000 l/h amb tremuja flexible de poliuretà per evitar ponts i voltes, concepte hermètic que evita ensuciamiento de la màquina i/o sistema.
  • Estació de 3 dosificadors gravimétricos Graviplus ampliable a 12 amb monitoreo continu del flux del material en relació al pes. Introducció directa dels percentatges. Dosificadors configurables de forma individual en funció del material a treballar: pols, flocs, granza, líquid.
  • Tambor d'Infrarojos IRD per deshumificación, cristal·lització i assecat de matèries primeres. El principi operatiu dels infrarojos fa innecessària la preparació de l'aire sec, la qual cosa permet usar-los en processos amb alts graus d'humitat d'entrada. Cabals entre 150 i 1.500 kg/h.
  • Sistemes BKG de tall sota aigua. Garanteixen una granulació segura sense temps de parada, amb baixa taxa de rebutjos gràcies al procés d'arrencada automatitzada, sense necessitat de ‘enfilat’ i amb ajust i afilat automàtics de les fulles.
foto

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis