Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Yaskawa adquiere la mayoría accionarial de Vipa

Yaskawa adquireix la majoria accionarial de Vipa

11/02/2013

11 de febrer de 2013

La filial europea de Yaskawa Electric Corporation —Yaskawa Europe— ha aconseguit un acord amb Vipa Gesellschaft für Visualisierung und Prozessautomatisierung mbH, pel qual adquireix la majoria de les accions de Vipa. Amb la integració d'aquesta empresa en l'organització de Yaskawa Europe, la signatura nipona està aplicant el seu pla per completar la seva cartera de productes amb la finalitat de convertir-se en un ‘proveïdor global de solucions’. Una combinació de la cartera de productes Vipa de PLCs, mòduls d'I/S i HMI, amb la línia de productes Yaskawa de variadors, servos i robots industrials, permetrà a aquesta a oferir un ampli portafolio de solucions completes d'automatització per a un ampli conjunt de mercats.

“Vipa complementa perfectament a Yaskawa. Les carteres de productes d'ambdues parts no se solapan, sinó que es complementen, oferint una gran potencial de sinergies”, afirma Koichi Takamiya, CEO i director regional per a Europa. “L'estreta cooperació amb l'organització global de YASKAWA ofereix grans oportunitats de creixement per Vipa, en particular a Àsia i Amèrica”, explica Wolfgang Seel, director general de Vipa.

“L'adquisició de Vipa, la recent inversió d'envergadura a la nova seu de la divisió de Robòtica a Alemanya i l'adquisició de Yaskawa Sud-àfrica a principis d'aquest any demostren el compromís de l'empresa envers la regió EMEA, així com les expectatives de creixement per a Europa", segons Manfred Stern. El tancament de la transacció està subjecta a l'aprovació habitual de control per les autoritats de la competència pertinents.

Empreses o entitats relacionades

Yaskawa Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis