Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 50% más de compactación de almacenaje con Schaefer Carousel System
Aplicable a gairebé tots els articles que poden trobar-se en un magatzem

50% més de compactació de magatzematge amb Schaefer Carousel System

Redacció Interempresas11/02/2013
El Schaefer Carousel System (SCS) de SSI Schaefer ofereix un sistema innovador i rendible per un picking extremadament dinàmic d'articles. 1.000 ‘picks’ per hora, alta densitat de magatzematge i el seu disseny modular fan del SCS una solució en la qual es pot basar el procés de preparació de comandes amb el nivell de rendiment requerit.
Imagen

Aquest sistema suposa, entre altres avantatges, la garantia d'un temps curt d'implementació així com una alta qualitat de la preparació de comandes basada en l'exclusiu sistema de guia per a l'usuari. Es tracta d'un sistema la instal·lació del qual estalvia espai i recursos i de flexibilitat pràcticament il·limitada quant a varietat d'articles.

Contenidors dissenyats per al sistema

El sistema SCS estàndard consisteix en quatre carrusels, cadascun dels quals té una unitat automàtica independent de càrrega i descàrrega. La seva densa estructura estalvia espai i proporciona una capacitat fins a 6.000 contenidors amb un sistema estàndard de 4 carrusels. Els contenidors corresponents poden dividir-se en un màxim de 16 compartiments i tenen una capacitat màxima d'emmagatzematge de 25 quilograms.

Aquestes cubetes de magatzematge estan manejades per elevadors completament automàtics amb els seus corresponents dispositius de càrrega i extracció. Els dispositius d'extracció dels elevadors extreuen les cubetes de les seves ubicacions en el dels carrusels dels quatre passadissos i les lliuren al circuit de transport integrat (loop). Aquest ‘loop’ porta les cubetes als llocs de picking. El consegüent desacoblament dels moviments permet doblegar els cicles d'emmagatzematge/extracció dels elevadors pel que fa als sistemes convencionals empleats al mercat. A més permet integrar les activitats de reaprovisionamiento en les operacions de picking sense interrupció alguna.

Equipament SCS estàndard
  • Control i programari de magatzem
  • Fins a 6.000 ubicacions
  • 4 elevadors
  • 4 carrusels
  • Posat de picking

Rendiment

  • Fins a 1000 cicles dobles (emmagatzematges/extraccions) per hora
  • Gestió d'existències en temps real

Posicionament / layout

  • Possibilitat de posicionar els mòduls a 2 nivells
  • Anell de picking: possibilitat de posicionar-ho frontal o lateralment
Dades de rendiment
  • Altura màxima del sistema 4,9 metres
  • Ample del sistema 10,5 metres
  • Longitud del sistema 10,4 – 15,9 metres (incl. via de transport i elevador)
  • Superfície (6.000 cubetes) 166 m2
  • Velocitat carrusel max. 0,6 m/s
  • Acceleració carrusel max. 0,2 m/s2
  • Rendiment carrusel* 250 cicles dobles/h
  • Rendiment sistema* 1.000 cicles dobles/h
  • Grandària de cubeta max. 600 x 400 mm, diverses altures
  • Peso de cubeta max. 25 kg
  • Pressió sobre la llosa aprox. 1.000 kg/m2
  • Potencia d'accionament, carrusel + elevador 8 kW

*en funció de la longitud del passadís

Imagen
La implementació eficient i ergonòmica del principi ‘mercaderia a l'home’ és un factor essencial que permet un rendiment elevat i continu sense convertir el treball en fatigós. Un sistema de guiat inequívoc dels operaris confirma, dirigeix i controla cada procés de picking amb sistemes Pick-by-Light o Put-to-Light.

Gràcies a aquesta optimització dels processos de treball, la taxa de picking per cada operari es pot elevar fins a 1.000 picks per hora, mentre la taxa d'errors de picking es redueix fins a gairebé zero. En l'estació de treball es poden desenvolupar totes les funcions d'un magatzem: preparació de comandes, entrada de mercaderia, gestió de devolucions, inventari i altres activitats de gestió d'articles.

Pick-to-Tote:

Particularment apte per a articles grans, pesats i/o sensibles, amb un elevat rendiment, ergonòmic i sense errors. Els articles són dipositats directament en la cubeta de comanda.

Imagen
Pick-to-Bucket:

Picking desacoblat de la cubeta de comanda, on els productes es dipositen en un embut col·lector. S'usa per a productes lleugers i aptes perquè puguin ser deixats caure des de certa altura.

foto

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis