Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a motan-colortronic muestra el sistema de dosificación y mezclado Ultrablend 95 durante Medtec
Clínicament net

motan-colortronic mostra el sistema de dosatge i barrejat Ultrablend 95 durant Medtec

Redacció Interempresas08/02/2013
motan-colortronic gmbh, fabricant de sistemes alemany representat per Coscollola, para el maneig sostenible de matèries primeres a les àrees de modelat per injecció, modelat per bufat, extrusió, formulació i en la indústria química, mostrarà l'última versió de la unitat gravimétrica de dosatge i barrejat de lots Ultrablend 95 durant Medtec, a Stuttgart, Alemanya, del 26 al 28 de febrer de 2013.

La Ultrablend 95 ofereix clars avantatges als fabricants de dispositius metges termoplàstics. El processament de compostos de matèria primera que de vegades són extremadament cars en operacions higiènicament netes (possiblement també en sales blanques) en envasament primari, components, implants, instruments i equips mèdics requereix els més alts nivells de neteja, precisió i disciplina quant a costos.

El fabricant de dispositius mèdics Aero Pump GmbH, la seu central dels quals es troba en Hochheim, Alemanya, compte entretant amb més de 50 d'aquests sistemes especials en ús en màquines de modelat per injecció. Com un dels principals proveïdors de dispositius farmacèutics, la companyia subministra més de 140 milions d'unitats de dosatge i atomització anualment a tot el món per pulverizadores d'otorinolaringologia, així com dispensadores de gotes oculars.

El mesclador gravimétrico Ultrablend ha estat desenvolupat per a dosatge i barrejat de manera precisa i contínua de matèries primeres que flueixen lliurement: additius i granulados de plàstic. Millora la qualitat i l'estabilitat del procés i contribueix de per si mateix a minimitzar els costos de producció. Amb el disseny d'acer inoxidable electropulido, motan ha posat una gran èmfasi en funcions clares, un manteniment mínim i un fàcil funcionament en un entorn de producció higiènicament net.

Totes les tremuges de material i càmeres de barrejat han estat dissenyades sense cap “zona morta”. Totes les juntes estan completament soldades. Com a resultat, no es pot acumular cap quantitat residual de material i per tant s'elimina la contaminació de lots subsegüents.

La Ultrablend 95 és especialment adequada per a un dosatge precís de quantitats extremadament petites de material directament en la màquina de modelat per injecció, extrusió o modelat per bufat. Es pot dosar un màxim de quatre components de matèria primera per pes, un després de l'altre, de manera tan precisa com ho requereixi la fórmula. A continuació es barregen homogèniament en la càmera de barrejat successiva (volum de 4,5 litres) i s'alimenten per la boca d'alimentació de la màquina de processament. La quantitat mínima de dosatge és 3 g per component (grandària de lot de 900 g).

Quan s'usen dos components es pot aconseguir una producció màxima de 260 kg/h. Aquesta unitat gravimétrica de dosatge i barrejat és ideal per a aplicacions amb canvis freqüents de material: totes les peces en contacte amb el producte es poden retirar i netejar ràpidament. A més, el control lliscant de dosatge roman tancat durant el canvi de material, ni tan sols la quantitat més mínima de material pot escapar-se ni sortir-se. El principi de cel·la de càrrega individual compensa qualsevol vibració de la màquina de processament. Això garanteix la màxima precisió en el pesaje.

El sistema de control GRAVInet s'usa per controlar la unitat Ultrablend. La pantalla a tot color permet operar a través de menús en un panell tàctil. Gràcies a la tecnologia Ethernet integrada, l'operació també es pot dur a terme mitjançant un WEBpanel de motan o un PC des de qualsevol lloc que es desitgi. Existeix un control de transport para fins a set carregadores de material integrat de sèrie en el control GRAVInet.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis